Telefoane mobile
-
0 0asa de curiozitate ce tel mobile aveti cam cat vb pe luna si ce operator ati ales?
-
1. zapp ( tel firma) - nr tel 0788888...vorbesc aprox. 360 min/luna in grup ( firma)iar in afara retelei aprox. 100 min/luna , SMS aprox 50-60/luna
2. mie nu imi place cum suna( nici ce melodii are), dar am vazut ca daca vreau sa comand o melodie sunt numai ptr telefoanele care exista pe piata in sensul ca ptr cele de la zapp nu am gasit!voi stiti daca pot sa-i schimb melodia? -
Si ca inginer, cum de vorbesti atata? Ai contact direct cu clientii? Sau te referi la faptul ca trebuie sa suni pe acolo in departement, sa coordonezi ceva? Si astfel tot se aduna minutele?
Cineva s-a mirat, caci se vorbea despre cat plateste fiecare, deci despre telefoanele personale. Tu banuiesc ca suni/esti sunat in interes de servici, nu? -
Evident..in interes pers vb cam in jur de max cateva sute hai 1000. restul pt munca. nu nu am treaba neaparat cu clientii mai mult cu colegii. dar mai este cate unul in teren si tb sa il ajut eu cu diverse comenzi distante pe echipamente etc etc. si crede-ma trec la minute....in prostie. cred ca am inceput sa fac bubite in urechi