Convorbiri gratuite prin computer

•  
    • 390 mesaje
    11 Feb 2005, 22:15
    0 0
    Poate cunoasteti deja astfel de softuri, care faciliteaza convorbirile telefonice prin intermediul internetului.
    Ieri am aflat dintr-un jurnal local (Israel), de acest soft- Skype- pe care il putem incarca gratuit de pe www.skype.com. L-am incarcat si noi si l-am verificat vorbind in Romania.
    Inainte am intrebat si noi pe cineva care e cunoscator si ne-a spus ca el il foloseste de mult pentru convorbiri internationale. Daca se vorbeste de pe computer pe computer e nevoie de microfon si boxe, sau casti si convorbirile sunt GRATUITE indiferent de tara unde suni.E altceva decat mediaring si se vorbeste exact ca la telefon. Daca suni din strainatate in Romania, pe fix tariful este de 10 eurocenti pe minut, ori de unde ai suna, iar daca suni un mobil tariful este de 26 eurocenti minutul. Tarifele sunt afisate pe acest site, iar indicatiile sunt intr-o multime de limbi, printre care si in limba romana.
    Posibil ca din Romania pentru alte destinatii tarifele sa fie mai mici. N-am verificat inca.
    Pentru convorbiri de pe computer pe telefon se face plata cu credit card -10 euro.
    Imi cer scuze daca v-am rapit timpul cu ceva ce cunosteati deja, dar eu abea am aflat si am vrut sa stiti si voi.
    Pupici!
  •  
    • 1744 mesaje
    12 Feb 2005, 02:33
    0 0
    La conexiunile din Romania, nu se merita.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    14 Feb 2005, 10:07
    0 0
    Ba se merita.Eu am net prin RDS(abonament de 9$) am incercat Skype cu italia, cu canada, cu america si a mers impecabil
  •  
    • 1744 mesaje
    14 Feb 2005, 22:56
    0 0

Ne bucuram ca ai conexiune de 9 $.
    Vrei sa facem un concurs sa vedem care are cea mai tare conexiune?
    Mai vorbim de RDS dupa ce va fi preluata ... ca li se apropie scadenta.
  •  
    • 364 mesaje
    16 Feb 2005, 01:19
    0 0
    Buna imi poti spune si mie mai multe detalii despre Skype?cum il pot folosi,de unde fac rost?am si eu conexiune la rds abonament de 180$ sau trebuie din ala la 9$?mersi v-am pupat
  •  
    • 364 mesaje
    16 Feb 2005, 01:30
    0 0
    aaa scuze nu am citit tot msg tau,am crezut k au rds vreo oferta cu abonam de 9$ ,,, scuze
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    16 Feb 2005, 09:35
    0 0
    buna .Skype il poti da jos varianta gratuita de pe www.skype.com, il instalezi si de acolo citesti helpul, trebuie ca si cei cu care vrei sa vorbesti sa-l aiba instalat
  •  
    • 1377 mesaje
    16 Feb 2005, 15:03
    0 0
    no, fetelor, e vreuna pe linux?
    ca la mine nu vrea si pace!
    ma tot stradui sa il instalez de cateva luni - cu diverse versiuni - nema!!!!

de la calculator la calclator nu e nimic spectaculos! - yahoo messenger are facilitatea aceasta de foarte mult timp - merge si pe webcam - excelent! eu am folosit-o ani de zile, dar nu vrea decat win win...

se lauda si aia de la hotmail ca ar avea ceva de genul acesta - dar slabuuuuuuuut... adica nika!

so - any idea?

ca singura solutie pe care o pot folosi este vmware - da e cam peste mana si pe sub reguli