Ajutor!!

•  
    • 33 mesaje
    9 Feb 2005, 14:04
    0 0
    Stiti cumva cum as putea afla o parola pe yahoo?Vreau sa aflu parola prietenului meu si nu stiu cum sa fac..Va rog mult sa ma ajutati.
  •  
    • 1021 mesaje
    10 Feb 2005, 12:10
    0 0
    O metoda ar fi, insa cu conditia sa intre de pe un calculator la care ai tu acces. si anume... instalezi un keylogger, adica un programel care inregistreaza ce se intampla pe calculator, inclusiv "keystrokes", ceea ce inseamna ca va tine minte userul si parola. Eu am o versiune free trial de 16 zile din momentul instalarii, asa ca daca te tenteaza da-mi o adresa de mail si ti-l trimit( nu e mare, are doar 500k). Sau poti cauta pe net, in special cu dc++, e mai eficient.
    Bafta!
  •  
    • 33 mesaje
    12 Feb 2005, 13:27
    0 0
    Alta solutie nu exista pt ca el intra pe calculatorul lui la care eu nu am acces pt a face toata smecheria pe care tu mi-ai propus-o.Merci frumos.
  •  
    • 1021 mesaje
    12 Feb 2005, 14:14
    0 0
    Pai alta solutie nu prea stiu, ca nu mi-s hackeritza
    Ar mai fi o varianta nu prea eleganta si la care iti trebe ceva noroc. Ii dai acolo la yahoo mail "forgot password" si urmezi pasii. Asta va functiona in cazul in care el nu a oferit o adresa de mail alternativa (de la servici/scoala/sau alta) si a ales sa raspunda la o intrebare secreta. Daca ai ajuns pana aici, ar trebui sa cunosti si raspunsul corect
    Partea haioasa e ca isi va dea seama ca ceva nu e in regula si chiar daca nu te va banui pe tine neaparat, isi va schimba parola.
    Mai mult de atat chiar nu stiu.... si nu pot decat sa-ti urez succes !
  •  
    • 33 mesaje
    14 Feb 2005, 15:49
    0 0
    Asta presupune sa schimb parola si as "incurca-o".Merci frumos pentru raspunsuri,dc mai afli ceva te rog sa-mi scri.Te pupik
  •  
    • 364 mesaje
    16 Feb 2005, 01:32
    0 0
    Buna imi poti te roggggg frumos mult de tot sa-mi dai si mie programelul acela ganee4k@yahoo.com , mersi mult