sunt incepatoare
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
6 Feb 2005, 16:540 0si nu stiu ce-am facut dar cand am incercat sa mai adaug o adresa in aplicatia outlook expess incarcarea nu a reusit astfel incat nu pot sa mai trimit nici mail si nici nu mai pot deschide agenda;programul ma anunta ca trebuie sa reinstalez outlook express si am incercat ,dar fara succes;ma poate ajuta cineva?
-
6 Feb 2005, 20:06Configurare Outlook Express pentru e-mail
Pentru ca Microsoft Outlook Express este cea mai populara aplicatie e-mail disponibila, puteti configura automat Outlook Express din CPanel. Aceasta modalitate va face sa castigati timp pentru configurarea manuala a aplicatiilor de email si evitati erorile.
Nota: Aceasta functie va fi functionala numai daca posedati Microsoft Outlook-ul instalat in calculatorul dumneavoastra si folositi o versiune de Windows.
Pentru a configura automat Outlook Express:
1. Intrati in Outlook si in bara de unelte, observati optiunea "Tools".
2. Selectati ''Accounts".
3. Dati clic in butonul aflat in partea dreapta ''Add" si selectati ''Mail".
4. Introduceti numele utilizatorului casutei de e-mail. Dati clic pe "Next"
5. Introduceti adresa de email pe care o doriti sa o setati in forma completa.
Ex: office@firmadvs.com
6. Dati clic pe ''Next".
7. In campurile care vor aparea, veti completa atat la "Incoming" cat si la "Outgoing"
adresele DVS. de IP. Dati clic pe "Next".
8. In fereastra urmatoare veti completa in primul camp adresa de email in forma completa
(ex: office@DOMENIU+EXTENSIE ) iar in cel de al doilea camp veti introduce parola pe care ati alocat-o
userului de e-mail cand ati creat contul de mail in cPanel.
9. Dati clic pe ''Next" si apoi pe ''Finish".
Înapoi la: Forum » Tehnologie