Net prin cablu RDS
-
0 0Buna, fetelor! Tocmai mi-am pus net prin cablu de la RDS si sunt foarte fericita. De mult timp ma tot informam despre cum sa fac. Acum ca mi-am pus, va pot ajuta cu orice informatii. eu sunt foarte multumita de noua mea "achizitie"
-
Nu o sa mai fii asa multumita cind o sa vezi ca anumite pagini gazduite pe servere din strainatate NU SE DESCHID ca asa vrea RDSul... si daca patesti ca mine si ii suni iar ,,suportul tehnic" iti zice ca ,,S-A PIERDUT CONEXIUNEA DE DRUM" o sa le zici vreo doua de la obraz, asa, ca mine !
Halal ,,profesionisti" !
IMPORTANT!
VERIFICA FOARTE DES TRAFICUL PE CARE IL FACI, SA NU TE TREZESTI CA PLATESTI DE-TI SAR CAPACELE ! -
Situri care sint pe servere in state.
Daca netul da rateuri la ei, cu telefonia stau foarte bine.
Telefonul de la firma l-am pus la rds. Platesc un milion in loc de 8-12!!!
www.librarienet.ro , de exemplu.
Firma care il gestioneaza e pusa rau sa ii dea in judecata!
Pe ala de la ,,suport" l-am facut de ris, ca firma mea activeaza pe net si stiu cu ce se maninca!
Asta e cu ,,monstrii" !
Noroc ca am doua conexiuni, altfel ma falimenta rdsul!
Mama lor de hoti !
Abia astept sa reziliez contractul cu ei! -
daka folosesti netul numai pentru tine...nu pentru o firma...e chiar f bun RDS-ul...desi intr-adevar nu poti intra pe unele pagini....shi in plus akum se baga trafikul nelimitat la abonamentul de 9$...cel mai mik...(bine ca e viteza la jumate ce depaseste 2 giga)...shi telefonu e in pachet cu netul...desi la inceput nu era asha...eu sunt foarte multumita...
-
Citeste contractul pe care l-ai semnat cu ei si vezi daca e mentionata si custodia aparatului telefonic.
Modem ti-au dat(tot in custodie)?
Daca in contract este precizat ca primesti si un aparat telefonic, trebuie sa existe si spatii in care s ecompleteaza datele aparatului, etc.
Daca datele nu sint completate,desi contractul prevede ca primesti telefonul,te poti duce sa ii tragi de urechi.