zapp 500 anytime
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
25 Ian 2005, 11:000 0Buna tuturor!
vreau si eu sa imi fac un abonament zapp 500 anytime
m-am interesat cat am putut, dar nu am intels mai nimic pt ca unii spuneau ca este o mare greseala sa trec pe zapp altii ca este bine
Voi ce parere aveti?Este careva dintre voi abonat la ei? -
25 Ian 2005, 21:53buna. eu am zapp si sunt foarte multumita. tot acest abonament. mi-am facut pentru ca nu ne ajungeau minutele de pe orange mie si prietenului meu. si-a facut si el. acum avem 1000 de minute. nu inteleg de ce sa fie o greseala? e o retea ca oricare alta si eu cred ca va sari mult in viitor zapp-ul. mi se pare ca are oferte excelente in special pentru firme.
-
25 Ian 2005, 22:30Multumesc pt raspuns, Oac-Oac!
Ce m-ar interesa pe mine mai mult sunt conditiile de reziliere in cazul in care vrei sa-ti opresti abonamentul la un moment dat!
Am auzit ca mai devreme de un an trebuie sa le platesti lor 200 euro ca sa ti-l inchida.Iar dak faci cerere de reziliere cu 60 zile mai devreme de termenul de un an de zile cat este contractul,ti-l opresc fara sa mai platesti cei 200 euro,altfel iti prelungesc abonamentul automat inca un an!Este adevarat?
Apropo,si eu tot cu prietenul meu vrem sa ne luam un astfel de abinament ca ne rupe connexu' la factura!
-
27 Ian 2005, 15:44asa e, conditiile de reziliere sunt foarte urate, plus ca despre ce e "rau" scrie in contract mic marunt un randulet pe undeva, pe care evident ca nimeni nu-l citeste.problema e ca se pare ca de serviciile lor sunt mai multi nemultumiti decat multumiti...dar, evident, ramane optiunea fiecaruia.(prin natura jobului am cam avut tangenta cu problema)
Înapoi la: Forum » Tehnologie