Restaurant Tezaal Bucuresti - pericol public

•  
    • 1 mesaje
    30 Iun 2011, 11:29
    3 2

Am fost de curand la un botez organizat in localul Tezaal, Str. Mircea Zorileanu, nr. 89, din zona Biserica Casin, de unde 15 oameni, inclusiv 2 copii au plecat cu toxi-infectie alimentara si au stat 3 zile in spital, de la mancarea servita de restaurantul tazaal.
    Proprietarul nu a dorit sa-i despagubeasca pe clientii directi, cunoscuti de-ai mei, sustinand sus si tare ca nu e de la restaurantul tazaal, ca altfel s-ar fi imbolnavit toti participantii.

Totul a fost pana la urma de la nu stiu ce specialitate libaneza sau chineza, o porcarie cu carne de pui si un sos stricat.
    Acum sunt intr-un scandal cu ANPC-ul si s-a sesizat si politia capitalei.

Sper ca restaurantul Tezaal sa fie inchis sau macar sa primeasca o amenda imensa, pentru ca merita.
    Este, dupa parerea mea cel putin, una dintre cele mai oribile restaurante din bucuresti si trebuie evitat.

•  
    • 1 mesaje
    7 Ian 2012, 23:44
    2 1

Nasol...

Acest mesaj a fost editat de către adelinay: 2 Feb 2012, 13:34
  •  
    • 1 mesaje
    8 Mai 2012, 06:22
    1 1
    Cum poti sa spui ca ai participat la un eveniment organizat de acest restaurant in anul 2011 cand acesta a fost in renovare tot anul?Nu ti-e rusine?
  •  
    • 10876 mesaje
    8 Mai 2012, 08:25
    0 0
    http://tezaal.ro/Meniu-botez/index.html
  •  
    • 10876 mesaje
    8 Mai 2012, 08:26
    0 0
    Si atunci pentru cine aveau meniul , pentru muncitorii ce lucrau la renovare?
  •  
    • 2838 mesaje
    8 Mai 2012, 12:03
    0 0
    Acu, eu nu cunosc restaurantul,nu cunosc nici Bucurestiul, dar nu-s de ce imi sari in ochi o chestie.Unde naiba-i puiul cu sos (specialitatea)in meniul de botez citat in linkul gasit de  Miki ?????????????????????????
  •  
    • 1 mesaje
    2 Dec 2013, 11:33
    0 0
    Tezaal s-a redeschis in octombrie si nu are nimic din ce se spune aici . Chiar daca intrarea are un aer din anii trecuti , interiorul este destul de primitor ( ar mai trebui ceva plante ) . Bucataria este la vedere , se poate vedea ce se gateste , iti poti alege de pe un bufet diverse legume si carnuri . Servirea e OK .  La plecare , managerul a tinut sa ne arate salonul de evenimente , dragut de altfel . 

•  
    • 3816 mesaje
    3 Dec 2013, 09:45
    0 0

Sa mori tu ca n-are nimic din ce s-a scris tu.

Stii tu ca nu fura oamenii aia in spital.

•  
    • 8217 mesaje
    3 Dec 2013, 10:36
    0 0
    mizdis said:

Sa mori tu ca n-are nimic din ce s-a scris tu.

Stii tu ca nu fura oamenii aia in spital.

ce zici tu aici?