Cafea
-
0 0
Ce tip de cafea beti? Instant, ibric, filtru, espressor...care-i diferenta?
-
alessia, cafeaua de la bar e sau nu un reper (doar daca e o cafenea care tine la calitatea produselor). gustul unei cafele proaspete nu se compara cu gustul cafelei din capsule (care nu e nimic altceva decat cafea macinata cu mult timp pastrata in pliculete).
eu pot pune la espressorul meu si pliculete, dar n-are farmec...numai mirosul pe care il fac in toata casa in fiecare dimineata cand rasnesc cafeaua. -
nu la barul unde merg eu de obicei cafeau e proaspata, tot asa boabe si e minunata (si bineniteles doar produse de calitate, nu pot sa ma plang aici la Roma toti folosesc produse de calitate si bineinteles si cafeaua ca italienii sunt mari amatori de cafea), dar si asta ce o am eu in birou de la nespresso mi se pare excelenta...
-
stai, ca am prins detaliile... daca spui italia, spui cafea buna. nu zic ca e rea cea din capsule, dar as pune-o undeva pe locul doi dupa espresso clasic. adica, daca cineva vrea sa-si ia un espressor i-as recomanda mai curand unul care sa functioneze si cu cafea, nu numai cu plicuri. sunt foarte dragute, ca niste jucarii, aparatele alea dolce gusto, pe langa faptul ca sunt de la krups, care e o firma recunoscuta in domeniul asta. e mai simplu sa pui plicul si sa iasa cafea, numai ca eu personal prefer sa muncesc mai mult dar sa beau o cafea autentica.