Dragoste & gastronomie
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
7 Apr 2002, 19:360 0Combinatia din titlu se refera la urmatoarea problema, foarte frecventa : doresti foarte mult sa organizezi o seara romantica si vrei ca iubitzelul tau sa fie impresionat de ce pregatesti ( si, in primul rand, de faptul ca ai pregatit ceva !).Ce ar fi acel "ceva"? Conditii : gustos, aspectuos si usor de digerat...ca deh, trebuie sa ne gandim si la partea "post-gastronomica", nu ? Eu una am incercat vesnicele spaghetti si puiul ? Altceva ? Va pup si POFTA BUNA
-
11 Apr 2002, 00:28Cred ca de clasicele "capsuni cu frisca" ai mai auzit dar acum vorbind serios de ce nu incerci cu un platou cu brinzeturi rafinate, o sticla de vin italian bun (alb, sec) si un platou cu struguri?
-
11 Apr 2002, 11:25Sobo, nebunatico !!! Ce bine suna ! O cina cu adevarat "decadenta". La o adica, nu trebuie sa te scoli satul de la masa...mai ales de la aceasta masa, nu ?
-
12 Apr 2002, 01:06Exact Laperla! Chiar nu trebuie sa te scoli deloc! Si sa nu uiti sa aprinzi cit mai multe luminari (daca se poate parfumate) si sa stingi cit mai multe lampi!
Înapoi la: Forum » Gastronomie