POFTA... de gatit
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
4 Dec 2004, 05:550 0Sunteti incredibile, fetelor si va multumesc din suflet! Dupa ce sotiorul meu drag s-a suparat ca nu ii gatesc (deh! timpul ma omoara)... m-am decis sa invat mai multe despre arta culinara. zis si facut ...mi-am pus coatele pe birou si am inceput sa cercetez in cele patru zari sa vad cu ce retete pot incepe. Aseara am dat primul test cu o reteta pe care am gasit-o aici -nu spun care!
+ pui la cuptor si supa de legume. Si am fost super incantata de rezultate!
Mi-ati trezit interesul pentru un domeniu in care nu ma gandisem pana acum sa-mi incerc maiestria PLUS pofta de a face o gramada de bunatati. Raman datoare... si promit ca, dupa specializarea (la cratita) sa va trimit si retetele mele.
In ca o data mii de multumiri! Pupici -
4 Dec 2004, 11:22Felicitari Fanny!
Totul are un inceput, stii cum se spune "pofta vine miincind"
. E bine ca ai inceput cu mincarurile care se fac mai usor, incet incet pot trece la cele mai grele. Sa nu disperi cind ceva nu-ti iese , se poate intimpla si la cele mai bune si experimentate gospodine :o. Ori nu e ce ceva proaspat, ori ai gresit tu ceva la modul de preparare , ori nu ai reteta corecta( eu aveam o colega care stia sa faca f. bune prajituri, dar cind ceream reteta mi-o dadea si cind ii spuneam ca nu mi-a iesit prajitura ca a ei , isi aducea aminte ca nu mi-a pus ceva
. Se mai intimpla. Dar tine-o tot asa!
Astept noutati de la tine.
Te pup, K
Înapoi la: Forum » Gastronomie