restaurant

•  
    • 5 mesaje
    17 Dec 2010, 11:46
    0 0

nu prea imi place sa gatesc si mananc mai tot timpu prin oras.cred ca am incercat mai toate restaurantele din bucuresti.voi ce-mi mai recomandati?vreo oferta buna pe undeva?va pup!

•  
    • 1 mesaje
    17 Dec 2010, 12:49
    0 0
    hmm... in primul rand iti recomand niste carti de gatit, pe vremurile astea cred ca dai o gramada de bani la restaurante
    in ultima vreme, eu am profitat de cateva restaurante la care am mers cu niste vouchere, cu care am platit la jumatate mesele.
    da-mi pm daca te intereseaza
  •  
    • 2 mesaje
    18 Dec 2010, 11:26
    0 0
    intrati pe topdeals.ro!!!gasiti acolo o super oferta!40 de lei in loc de 80lei la un restaurant de fitze!
  •  
    • 1924 mesaje
    20 Dec 2010, 12:50
    0 0

depinde ce mancare preferi. imi place la Berestroika, imi place MJU - Vasile Lscar 23 (au o mancare fuson de te lingi pe degete), daca iti place cea indiana Taj

pentru atmosfera ma duc la Arts Concept Cafe (str dr turnescu 1, cotroceni)

•  
    • 53 mesaje
    25 Mai 2011, 19:43
    0 0

Am vazut cam tarziu, dar eu sunt innebunita dupa mancarea de La piciorul porcului, e la Piata Muncii, langa Spitalul Victor Babes. Birourile noastre sunt in zona si am o prietena doctorita chiar la Spital care ne-a vandut pontul ca au un meniu fix la pranz super ok ca pret si fiind fix nu trebuie sa astepti sa-l faca si nu-ti pierzi toata pauza la masa. Ei dau comanda prin telefon si se duc si iau mancarea la pachet daca au prea multi pacienti si nu apuca sa iasa. 

Eu am facut figura asta cand am avuti invitati intr-o seara si nu am avut timp nici de cumparaturi.

Au un meniu extrem de interesant, produsele vin de la o ferma iar bucatarul este inegalabil.

Localul cred ca este al unui caricaturist sau ceva pentru ca au pe pereti niste caricaturi tematice extrem de haioase, iar locul este foarte cochet.

Si site-ul e dragut: www.lapiciorulporcului.ro

•  
    • 24 mesaje
    7 Iun 2011, 21:06
    0 0
    Am mancat recent la El Toro pe langa British Council. Preparatele din vita - UAU! Preturile...OOOUAU...adica e ok daca plateste el sau firma.
  •  
    • 41 mesaje
    3 Dec 2011, 05:52
    0 0

sunt de acord cu Ralucanaturista, mancarea de la restaurantul La Piciorul Porcului este foaarte buna si merita sa o testezi cu prima ocazie.

iti recomand cu toata increderea sa incerci specialitatile bucatarului : "genunchi de porc pe pat de varza calita" si "rasol de porc cu bere neagra si hrean". delicios.

•  
    • 76 mesaje
    7 Mai 2012, 02:58
    0 0
    eu am fost saptamana trecuta la un botez la restaurantul La Piciorul Porcului. foarte dragut localul, mancarea buna. mi s-a parut foarte potrivit pt un astfel de eveniment.
  •  
    • 3354 mesaje
    7 Mai 2012, 10:47
    0 0
    cred ca depinde mult de zona unde te gasesti, doar nu mergi sa verifici toare restaurantele... eu cu sotul avem cantina la serviciu, dar preturile sunt cam mari... si asa ca mergem la cantina studentior de la medicina, unde se mananca choar ok si la preturi de bugetari, ca noi...

si la noi la cantina se gateste bine, insa preturile - pentru noi - nu sunt foarte convenabile, mai ales ca suntem 2... acasa nu prea gatesc nici eu, doar felul 1 am tot timpul... si el isi ia pachet...

daca nu am lucra impreuna, lucrurile probabil ca s-ar schimba...
  •  
    • 76 mesaje
    2 Iul 2012, 06:08
    0 0
    in weekend am iesit cu nasii de cununie la restaurantul La piciorul porcului, unde am mancat o friptura de vita atat de buna...
  •  
    • 6 mesaje
    12 Iul 2012, 13:37
    0 0

Mie mi-a gatit bucatareasa. Ati auzit bine! Am gasit o bucatareasa autentica ce vine acasa la mine si gateste. Ajunge de 2 ori pe saptamana sau gateste cand e cazul.

Asa sunt sigura asupra igienei si a prospetimii ingredientelor. Vine si cu propuneri de meniu, iar daca nu am ingrediente le cumpara chiar ea, bineinteles serviciul de achizitie costa. Pretul e rezonabil, preparatele sunt, pe bune, homemade !

Ieri ne-a gatit supacrema de linte rosie cu legume si menta, salata verde cu somon, branza si oua, pulpe de pui tavalite prin mustar cu pesmet de casa plus morcovi sote.

Fiica ei i-a facut pagina de facebook, deci o gasiti aici https://www.facebook.com/bucatareasa daca va tenteaza. O recomand din suflet...daca sunteti din Bucuresti.

•  
    • 8 mesaje
    29 Aug 2012, 14:44
    0 0
    The Brick. Ce-i drept, am fost o singura data, la invitatia unui prieten insa, pot spune ca m-a cucerit chiar de la intrare; iti da impresia ca te afli intr-un restaurant londonez. Este recomandat pentru cinele romantice, dar si pentru intalnirile de business, sau cu prietenii. Servicii foarte bune, rafinament, delicii internationale, atmosfera exclusivista. Il recomand cu incredere