retete dietetice
-
0 0Buna evelor! Sint la dieta si in pana de idei. Cineva spunea ca stie retete dietetice. Ajutor!!!!!!!
-
inainte de a-mi raspunde poate te ajut cumva, nu stiu?
eu sunt pe un regim alimentar dietetic pentru sanatate, asadar iti spun ce pot eu sa consum.
din categoria lactate, iaurt dietetic si branza de v.a.c.a. dulce(cea de regim)
carne doar de pui fiarta sau fripta fara pielita.
legume si fructe, o parte din legume le consum sub forma de salate crude iar o parte fierte.
morcov, postarnac,andive si telina (crude)
ceapa, cartofi si ardeiul fierte sau coapte.
supe si ciorbe nici un fel de ingrediente totul natural.
exclus delikat, piper, bors magic etc.
toate mancarurile fierte nimic prajit.
Du-te la farmacie sau plafar si cumpara ceai de lemn dulce, e o minune! il faci infuzie, bineinteles si sunatoare care este foarte bun pentru stomac. -
Mancare de conopida cu carne de pasare
2-3 cepe, 2-3 ardei, carne de pui, suc de rosii si patrunjel.
Carnea o inabusi cu putin ulei apoi adaugi ceapa si ardeiul tocate marunt cand sunt aproape patrunse pui si conopida buchetele mici, mai lasi sa fiarba, carte final adaugi sucul de rosii.
Cand mancarica a scazut si este gata pui verdeata.
Poti sa o servesti cu salata de varza.
Acelas mod de preparare se face si la mancarea de cartofi sau fasole verde.
In schimb la aceste mancaruri poti sa pui marar.
Mai poti face pilaf de pasare, daca nu sti iti spun eu.
Iti dau o adresa unde mai gasesti mancaruri dietetice.
www.121.ro -
Am uitat sa-ti spun de ceaiul de lemn dulce, e minunat! il faci infuzie, mai poti sa faci pentru stomac si de sunatoare.
Scuze pentru unele greseli, am incercat sa le corectez dar nu ma mai asculta calculatorul si eu sunt intr-o viteza cumplita la primul mesaj m-a prins sefu' n-am stiut cum sa termin mai repede si ai vazut cum am inlocuit alte litere in locul celor corecte.
Se intampla si la case mai mari, nu?
Te pup. -
Buna dimineata,
Ceaiul de lemn dulce nu se prea gaseste eu cand am intrebat de el si de alge marine la plafar, vanzatoarea a facut ochii cat cepele!
zice: "doamna da' m-ati dat pe spate vreti numai raritati?" in fine am gasit intr-o farmacie numa' ceaiul, ca algele... nici vorba!
Si eu la fel ca si tine cand mi-a fost recomandat nu auzisem de el, da' tu cauta in farmacii/plafar poate il gasesti!
eu beau o cana dimineata si una seara. pe stomacul gol beau ceaiul de anghinare care este cumplit, dar n-am ce face eu am mai multe probleme fata de tine, asa ca ma comformez.
Te pup.