atentat la silueta

•  
    • 136 mesaje
    29 Mar 2002, 12:22
    0 0
    eu nu mai intru de azi pe "gastronomie".....sa va fie clar!
    de cate ori intru si citesc ma apuca o foame bolnavicioasa si cand ajung acasa rup usa de la intrare, o rup pe aia de la frigider........dupa care rup patul care cu greu ma mai ...suporta
    hehehehe
  •  
    • 136 mesaje
    29 Mar 2002, 12:24
    0 0
    aaaaaa si inca ceva: tare imi mai place sa stau in bucatarie sa fak tot felul de bunatati........ce visez noaptea fak a doua zi..........
  •  
    • 219 mesaje
    29 Mar 2002, 14:58
    0 0
    hai ca esti simpatica! Eu salivez din greu cand citesc, dar cand ajung acasa mananc ce am prin frigider....
  •  
    • 1445 mesaje
    30 Mar 2002, 08:45
    0 0
  •  
    • 136 mesaje
    3 Apr 2002, 11:12
    0 0
    v-am zis ca nu mai intru.........
    nu mai intru na......
  •  
    • 939 mesaje
    4 Apr 2002, 18:58
    0 0
    Eu nu mai suport sa ma uit la "Bucataria lui Radu" !!! Nu mai pot, mor de pofta ! Cand ii vad pe cei doi cu cata pofta mananca, cum vorbesc de mancare si cum le lucesc buzele de pofta, innebunesc ! Si apoi, mai e si vinul + cine-stie-ce placinta descoperita de pe undeva care are 1001 de ingradiente delicioase. Dar, cred ca deja sunt dependenta.....
  •  
    • 136 mesaje
    5 Apr 2002, 11:34
    0 0
    laperla...hehehehe ai dreptate...sa citesti ce ti-am scris despre soia....am promis ca nu mai intru la gastronomie dar ce sa fak.....nu ma pot abtine
  •  
    • 413 mesaje
    11 Apr 2002, 00:32
    0 0
    Pai tu draga Alinutae ar trebui sa rupi usa de la Aprozar, ca doar esti vegetariana si spuneai ca retetele noastre toxice iti provoaca groaza!
  •  
    • 136 mesaje
    13 Mai 2002, 13:47
    0 0
    sobo rea mai esti mama
    aaaa, lacto vegetariana si nu am pomenit de greata.......
    ma mai scap la peste....
    in schimb covrigi si cornuri si ciocolata nu pot sa ii iert
  •  
    • 136 mesaje
    14 Mai 2002, 11:18
    0 0
    chatonel.........hehehe m-ai cam prins, da e chiar asa de rau.
    nu numai alune si fistic si migdale .....tot ce crantane, acum de ex rontai fulgi de porumb
    vreau sa slabesc ca am cam luat in greutate, de fapt trebuie sa slabesc ca am pus un pariu tampit......da nu pot, nu ma pot abtine, aseara visam numai pizza si foetaj cu masline si cu ciuperci......mmmmmm
  •  
    • 412 mesaje
    20 Mai 2002, 05:19
    0 0
    M-atzi innebunit, fetelor...
    NU prea intram pe gastronomie de teama unor retzete care sa-mi distruga dieta, dar acum chiar ma amuzatzi teribil...
    vad ca toate ne chinuim sa mancam cat mai "sanatos"..Reushitzi?
    Hai sa va spun ce am mancat de cateva zile, shi vad ca nu sunt infometata non-stop..inca..
    Eu sunt o carnivora convinsa shi mi-am impus sa mananc mai putzin carne...asha ca am trecut la sandviciuri cu legume...iau 2 felii de paine neagra pe care le prajesc shi apoi umplutura este urmatoarea: felii de castravete murat, castravete verde, ridichii, roshii, salata,ardei...vetzi obtzine un "vegiburgher" imens care va va umple stomacul cu sigurantza...Eu presar putzina branza peste legume...ador acest ..vegi...
    Daca nu va putetzi obishnui shi vi se pare un sandvici sec, putetzi adauga o felie de ou fiert sau o bucatzica de peshte fiert...Putetzi manca 3 asftfel de sandviciuri pe zi +3 fructe si o cafelutza...Efect scontat!
  •  
    • 136 mesaje
    20 Mai 2002, 10:20
    0 0
    vanesa interesant ce zici tu, da oare nu ar fi mai bine ca in loc de painica sa facem din tot ce ai zis tu o salata?
    poate nu....ca aia nu prea umple stomacul )))))