atentat la silueta
-
0 0eu nu mai intru de azi pe "gastronomie".....sa va fie clar!
de cate ori intru si citesc ma apuca o foame bolnavicioasa si cand ajung acasa rup usa de la intrare, o rup pe aia de la frigider........dupa care rup patul care cu greu ma mai ...suporta
hehehehe -
Eu nu mai suport sa ma uit la "Bucataria lui Radu" !!! Nu mai pot, mor de pofta ! Cand ii vad pe cei doi cu cata pofta mananca, cum vorbesc de mancare si cum le lucesc buzele de pofta, innebunesc ! Si apoi, mai e si vinul + cine-stie-ce placinta descoperita de pe undeva care are 1001 de ingradiente delicioase. Dar, cred ca deja sunt dependenta.....
-
chatonel.........hehehe m-ai cam prins, da e chiar asa de rau.
nu numai alune si fistic si migdale .....tot ce crantane, acum de ex rontai fulgi de porumb
vreau sa slabesc ca am cam luat in greutate, de fapt trebuie sa slabesc ca am pus un pariu tampit......da nu pot, nu ma pot abtine, aseara visam numai pizza si foetaj cu masline si cu ciuperci......mmmmmm -
M-atzi innebunit, fetelor...
NU prea intram pe gastronomie de teama unor retzete care sa-mi distruga dieta, dar acum chiar ma amuzatzi teribil...
vad ca toate ne chinuim sa mancam cat mai "sanatos"..Reushitzi?
Hai sa va spun ce am mancat de cateva zile, shi vad ca nu sunt infometata non-stop..inca..
Eu sunt o carnivora convinsa shi mi-am impus sa mananc mai putzin carne...asha ca am trecut la sandviciuri cu legume...iau 2 felii de paine neagra pe care le prajesc shi apoi umplutura este urmatoarea: felii de castravete murat, castravete verde, ridichii, roshii, salata,ardei...vetzi obtzine un "vegiburgher" imens care va va umple stomacul cu sigurantza...Eu presar putzina branza peste legume...ador acest ..vegi...
Daca nu va putetzi obishnui shi vi se pare un sandvici sec, putetzi adauga o felie de ou fiert sau o bucatzica de peshte fiert...Putetzi manca 3 asftfel de sandviciuri pe zi +3 fructe si o cafelutza...Efect scontat!