Catering
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
3 Nov 2004, 01:020 0Fiindca n-am avut de lucru, m-am oferit sa organizez petrecerea de Craciun a firmei. Asa ca acum caut o firma de catering care sa ne ofere papica buna (si multa
cam de 10 USD de caciula. Petrecerea va fi casual, la firma, pentru vreo 20 de persoane. Help?
-
3 Nov 2004, 14:20nu cred ca gasesti pe cineva sa-ti faca asa ceva pentru douazeci de persoane, sint prea putine, nu stiu daca se baga cineva... oricum, pentru firme de catering vezi o lista pe inyourpocket.com si da niste telefoane, ca nu stii de unde sare iepurele... eu cred ca mai bine cumperi tu si cu secretara sau cineva care sa te ajute niste pateuri, niste salamuri, tot felul de salate sau mincare gata facute, bautura, etc. si ti le decorezi si le aranjezi si gata petrecerea...
again, la pretul asta nu cred ca gasesti ceva care sa fie si mult, honestly.
Da' bafta anyway!
Nicole -
3 Nov 2004, 16:24Sunt o groaza de firme de catering in pagini aurii. Ai mai putea,d e asemenea, sa te interesezi la restaurante, care itit pot organiza o masa festiva foarte faina + personalul de servire corespunzator. Compania la care lucrez eu a apela anul trecut la astfel de serviciu (cred ca la Crown Platza: Dl. Claudiu Soare, Meeting Succes At Crowne Plaza Bucharest, mabnager de F&B,tel 202 11 25, dar nu trebuie sa faci lafel) si au venit cu absolut tot ce trebuie: mancare, chelneri, cratite decoratiuni, tot-tot. Mentionez ca firma la care lucrez e cam fitoasa si snoaba, plina de VIP-uri care tin la eticheta cand e vorba de petreceri, chiar daca in rest sunt super modesti si decenti, dar au pretentia ca un eveniment deosebit sa fie asa. Dar costa. daca te organizezi cu menajera, si soferul, poti sa mergi la un restaurant bun si sa faci un contract.
Înapoi la: Forum » Gastronomie