pui la rotisor
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
28 Oct 2004, 17:310 0mi-am luat si eu de curand un aragaz artic cu rotisor
aseara l-am probat dar nu a iesit prea bine
sa fie de vina faptul ca era puiu prea mare?
nu stiu.
astept sfaturi
va multumesc
pupici
lucia -
28 Oct 2004, 19:59eu am indesit si nu pot face la rotisor un pui mai mare de 1,5 kg.
citeste cartica pe care cu siguranta ai primit-o cand l-ai cumparat. -
9 Nov 2004, 15:39chiar nu stie nimeni daca iese sau nu bine puiul la rotisor Si cum ar iesi mai bine Cateva sfaturi nu strica nimanui
-
9 Nov 2004, 16:57intai il ungi cu ulei si pe urma cu condimente. nu-i nici-o filozofie. ideea este sa-l prinzi bine in clesti ca sa nu te trezesti cu el in tava. o sa reusesti, sunt sigura si e foarte bun.
-
12 Nov 2004, 19:20Eu il ung cu margarina sau unt si apoi pun condimente, trebuie un pui de carne, mic dar dolofanel, am patit-o si eu, mai incearca ca o sa iasa pana la urma
-
13 Nov 2004, 19:42Un aragaz de asta are si mama mea.Am constatat ca daca infigi in asa zisul rotisor un pui mai mare se atinge de cuptor si nu se invarte cum trebuie !
Cred ca smecheria este sa pui un pui mai pricajit !
Ideea este buna,din pacate doar ideea ! -
15 Nov 2004, 13:21am sa-ti spun si eu cum a facut o matusa de-a mea puiul la rotisor si a iesit tare bun.
pe langa celelalte pregatiri pe care ti le-au spus si fetele, a pus un vas metalic sau termorezistent cu apa,ulei si mirodenii in cuptor, sub pui, astfel incat, atunci cand puiul se invartea, trecea prin amestecul acela si se fragezea si nici pielea nu se usca de la inceput.
eu am gustat si era foarte bun. sper sa iti iasa si tie. pofta buna!
Înapoi la: Forum » Gastronomie