Sondaj de piata pt gospodine
-
0 0Pentru toate gospodinele in criza de timp vreau sa le pun urmatoarea intrebare:
Voi ati vrea sa gasiti pe piata gata construite sarmalute ( in foi de varza, foi de vita) cu diverse umpluturi (carne de porc, carne de vita, carne de pui, de post, cu ciuperci, etc)??Sa le cumparati si doar sa le puneti pe foc??? Dar perisoare? Dar chiftelute???
Eu as vrea! Voi??
Astept raspunsurile voastre! -
Recunosc ca de vreo doua ori lenea sau lipsa timpului m-au impins si pe mine la astfel de solutii miraculoase. Odata am luat carne de chiftele gata condimentata (arata foarte frumos, cu condimente si verdeata deasupra) si odata amestec pt perisoare (avea inclusiv orez). Chiftelele au fost EXTREM de sarate - si va spun ca mie imi cam place sa mananc sarat si condimetat de felul meu, dar alea nu se puteau manca. Le-am aruncat, cu toate ca eram flamanda

Perisoarele nu au fost nicicum. Concluzia a fost ca "eu le-as fi facut altfel"
Cu sarmalele nu vreau sa incerc! M-am lecuit.
-
Fetele au dreptate, aceste produse deja exista pe piata, daca s-ar putea gasi unele gatite cu produse de calitate si facute ca acasa, poate asi cumpara (mai ales sarmalutele). Acum dilema mea este cum vinzi sarmalutele, inghetate?
Eu mai fac ceva de genul acesta cu sosul bolognez(care imi ia 3 ore sa il prepar), cand egata il pun la inghet in pungute portionate si cand vreau spaghete bolognese...voila! -
eu am comandat de la "la mama"......f.f.f. bune!
(aveam musafiri, cind mi le-au adus le-am pus in oala de lut si le-am bagat la cuptor sa le incalzesc.........am fost laudata pt. sarmalutele bune!
eh! ....... mai trisam si noi, ca doar n-o sa ne pierdem timpul numai in bucatarie!
)
---de la hipermarket am luat numai chestii facute la rotisor---- -
salut! sunt noua pe acest forum.....dar ..sa iti raspund la intrebare..nu cred ca as vrea sa le gasesc gata facute.....mai bine le fac eu cu mana mea si stiu ce am pus in ele......dar fiecare in functie de timpul pe care il areacordat gatitului...eu deocamdata am mai mult timp pentru ca sunt in concediul de crestere a copilului.....si am mai mult timp...cand o sa incap serviciul ..probabil ca o sa prefer si eu mancarea gata preparata......acum suntem si in criza de timp....ca tot se spune ca este CRIZA......o zi buna!
-
rannia08 said:
sarmalute cu carne de pui?! de asta n-am mai auzit...Am facut din carne de pui, miel, vita... Poti folosi ce carne doresti...

-
Dragele mele, locuiesc f departe de Romania...la capatul pamantului ca atare si inconjurata de toate popoarele lumii si indirect de mancarurile si gusturile lor.
Am avut ani cand am cumparat multa mancare gata pregatita, din lipsa timpului, din curiozitate, din faptul ca ne place sa mancam si sa incercam lucurui noi.Ei bine in ultimii 2-3 ani se bate moneda fierbinte pe ideea de a se gatii in casa, curat, sanatos, fara prezervativi si aditivi, avem canale care prezinta non stop stiluri de gatit, feluri de mancare...este non stop, doar-doar ca sa ne azute sa revenim la o viata sanatoasa.
Vreti sa va spun ceva, m-am intors la gatit...nu la sarmale si la chestii simple, gustoase, sanatoase (fara prajeli, grasimi, salamuri, conserve).
Studiile internationale legate de adtitivii si prezervatii care sunt pusi in mancare sunt socante, asa ca incercam sa traim cat mai sanatos posibil macar cati ani mai avem pana murim.
Acum cateva zile am primit un film, este socant dar vreau sa va spun ca este atat de adevarat cum nu va puteti imagina...merita vazut 100%, va rog doar sa aveti rabdare sa-l urmariti. Oamenii aceea de stiinta acre prezinta documentarul spun cat ne este de la indemana sa ne tratam singuri, inclusiv de cancer. De ce mor milioane de oameni?...de dragul banilor, ca companiile farmaceutice sa faca profit.Va rog ascultati-l, este uimitor si cred ca nu v-ar folosi informatia de acolo, chiar cuiva in familia dvs, unui prieten poate chiar dvs.
Iata si linkul care trebuie deschis intr-o pagina de internet:
http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.htmlalte site-uri afliate:
http://www.doctoryourself.com/
http://www.foodmatters.tv/_webapp/View%20Film%20Online
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: