Mi-e dor de vechea gashca....
-
0 0Oare ar mai fi vreo sansa sa revad vechea garda pe aici?Cine mai bantuie intamplator pe aici(poate sub alt nickname),sa dea un semn de viata,plss!
-
Ellado,bine ca mai faci tu paine dupa reteta aia,de zici ca e a mea(ca eu nu o mai stiu) ca eu am pus masina in cui,ma rog raft..Nici nu mai am reteta si nici macar timp sa pun toate ingredientele alea si s-o bag in priza..ca doara atat ar fi de facut!
In alta ordine de idei...imi pare rau ca s-au schimbat atatea pe aici...dar ma bucur ca s-au legat si prietenii.Mi-aduc aminte ce mai discutii se iscau pe aici sau pe la cafenea....cand ne-am fost alaturi sufleteste una alteia...ne tineam pumnii si treceam intr-un fel impreuna peste obstacole...
A fost frumos...in fine...
Va salut racoros
pe toate si va invit la o inghetata facuta in casa! -
Heyy,miss-smith,Coryna,bim!Buna!Ia uite...incet -incet raspunde lumea buna la apel!
Am spus ca va servesc cu o inghetata facuta in casa ,nu am zis ca-i facuta in a mea sau de catre mine...
(capitol la care ,de fapt,sunt afona).
Eu fac numai crema de zahar ars,pe care o bag frumushel la frigider si rece e o minunatie... -
Ziua bună, gaşcă! Willy... săr'na pt că m-ai inclus şi pe mine în " lumea bună ".
Eu sunt o mare devoratoare de îngetată, originea ei îmi e mai puţin importantă! ÃŽnsă îmi plac îngheţatele din brandul Kaufland, în special cele de nuci, căpşuni şi ciocolată, în care sunt " scăpate" fară zgărcenie nuci, căpşuni şi ciocolată ADEVÄ‚RATE! -
willy, rar se face piine, dar atunci e dupa reteta ta sau a masinariei (astea 2 sint preferate)..............au deschis unii linga mine o chestie misto unde gasesc piine nemteasca (aia neagra cu seminte e preferata mea).......
bine ca mincam putina piine!!!!
inghetata??? as devora-o zi si noapte!
din kaufland cumpar stick-uri.........le ador!!!!
ce-ti face buburuza?
jobul e acelasi? -
Elii,buburuza e bine sanatoasa,multumesc de intrebare,jobul la fel(nu asa de bine sanatos dupa scaderile astea
),tot acelasi program de ma vad ai casei in poze mai mult decat in realitate,dar....
Scanteie,bine te revad,ma bucur foarte tare sa te revad pe aici...treaba cu reteta de paine...intreab-o pe Ellado ca ea a mai exersat(eu,am ramas pe dinafara dupa cum am mai spus-
,si...e vb de paine facuta la masina speciala...ai masina de paine?Eu mai faceam si aluatul de pizza la ea sau de cozonac...
Va salut,fetelor si va doresc putere!
P.S Grija maaare la gatlejuri! -
Fetelor, sa nu radeti de mine! E prima oara cand cumpar cartofi congelati si cand i-am pus in ulei au facut ca toate alea... am pus repede capacul, ca altfel... Si voua vi se intampla tot asa? Parca n-as mai lua... de fapt, nici nu gatesc cartofi prajiti, decat poate de 2ori/an si doar pt fi-miu...