ce mancam la birou?
-
0 0fetelor, m-am gandit (cam rar, dar asta e
) sa ne sfatuim acilea ce halim pe la birou... asa, zilnic, ce cumparam, ca eu una nu mai stiu ce sa mai iau de la alimentara.
a, si va rog mult, fara idei de genul:
comenzi la catering sau mai stiu io ce... deci, ceva pentru toate buzunarele, ceva fara fitze, pls.
va pup -
eu din pacate nu intru in categoria asta, pentru ca biroul meu e acasa
da' pot sa-ti zic ce mincam cind ma duceam la un serviciu normal: aveam un Snack Attack prin zona si mincam supa de la ei (destul de ieftina) sau bagels. E drept ca acuma nu mai stiu ce preturi sint pentru ca nu prea am mai fost... Si ca alternativa luam un iaurt de baut de-ala mare de la Danone si cu biscuiti sarati, vrac. Erau killer! mmmm! 
Bine, cind eram strimtorata cu banii veneam cu sandwich-ul gata facut de-acasa
Nicole -
Carrie,draga,eu imi prepar de acasa sandwich-uri cu branza topita,pate sau sunca si cu ardei grasi. Dar se mai intampla sa ma grabesc dimineata si sa nu am timp de ele,atunci imi iau de la alimentara obisnuitul iaurt si ceva de rontait.
Poate mai vin fetele si cu alte idei ca si eu as vrea sa mai schimb meniul. -
Carrie, eu mananc deobicei impreuna cu colegii de bioru. Azi, de exemplu avem in meniu covrigi cu sare sau susan si cu iaurt. Ne straduim sa avem un meniu cat mai divesificat...cand stam mai bine cu banii ne comandam pizza...Mancam multe lactate si salata de cruditati (profitam de legume pana mai sunt...). Avem si o bucatarioara dotata cu un frigider si un cuptor cu microunde si ne mai permitem si cate o mancarica calda.
-
carrie, din pacate eu sunt la regim si mai bine sa nu stii ce mananc...off Doamne! daca as putea sa consum orice ce de combinatii as gasi!
ex. putin cascaval + mezel, o rosie
branza topita + pate de ficat un iaurt
snitel + un castravecior murat/gogosar
telemea de v.a.c.a. + un ou fiert, o rosie... intre timp ma mai gandesc, ok.
Te pup. -
Noi cumparam supe instant (mai ales supa-crema de legume cu crutoane e preferata mea),pizza, kebab, chees-burger, salam cu branza topita, fructe cat mai multe. Inainte mergeam la un restaurant cu autoservire si mai cumparam pireu/pilaf cu ficatei, snitele sau parjoale si salata de varza, insa de cand au "saltat" preturile considerabil aici, am renuntat
-
Excelent topicul! Eu am tot mancat supe instant de toate felurile: de pui cu taitei sau crutoane, de rosii, de vita, merdenele, covrigi, iaurturi cu si fara fructe, dar mi-a ajuns!!!!! Sunt in pana de idei rau de tot mai ales ca prin zona respectiva nu prea avem alte variante. Poate ma mai inspir si eu de pe aici. Pupici fetelor!
-
Pai..eu imi tot iau iaurturi si chiar cate o cutie de Fulga 0,1%..pentru ca sunt mare amatoare de lactate.
In rest... am mereu la mine un fel de biscuiti de secara pe care pun fie miere, fie salata pescareasca de icre cu legume (e chiar delicios)...
Nu uit de fructe..acum grapefruit-ul e la mare loc de cinste pt mine.
Cascaval vegetal cu o rosie...sau ceva...(gol sau cu biscuitele de secara).
Si de ce nu..cand am pe-acasa..niste pui cu gogosar..sau castravete...sau ce s-o gasi.
Si eu m-am cam saturat....da'... si cand se aducea catering la birou tot mi se lua si de la sortimentele lor.
Pofta buna tuturor!