Reteta gogosari umpluti cu varza
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
10 Oct 2004, 20:540 0Stie cineva retea de gogosari umpluti cu varza,murati? Am mincat si sint foarte buni dar nimeni nu stie reteta.
-
11 Oct 2004, 11:06eu am mincat cu ardei grasi, nu cu gogosari, umpluti cu un amestec de varza tocata, morcovi rasi si telina. O nebunie! Nu stiu reteta, da' am gasit pe culinar una care pare la fel cu ce-am mincat eu, poate te ajuta. Cred ca in definitiv poti pune in loc de ardei grasi gogosari, probabil ca o sa iasa mai gustosi, ca gogosarii sint mai dulci un pic. mmmm

15-20 ardei grasi, 1 varza alba, 1 morcov, patrunjel, telina, sare, otet
Se aleg ardei grasi, fara urme de lovituri, se taie in jurul coditei un capacel si se curata de seminte. Se taie ca fideaua varza, putin morcov, patrunjel, telina. Se freaca usor cu sare si se umplu ardeii. Ca sa nu iasa umplutura, se poate pune deasupra cite o bucatica de frunza de varza sau o felie de morcov. Se aseaza in borcane, iar deasupra de toarna apa fiarta cu sare, la care se adauga si putin otet, si anume 50 gr. sare si o ceasca de otet la 1 litru apa. Aceasta se toarna, dupa ce s-a racorit.
Daca faci, sa-mi zici si mie please cum a iesit
Nicole -
11 Oct 2004, 21:48Mersi pentru reteta,poate am sa o fac pe aceasta cu toate ca nu am mincat.Ce vroiam eu era gogosar umplut doar cu varza,dar daca nu e,o incercam pe aceasta.Oricum mersi.
Înapoi la: Forum » Gastronomie