cum gatesc calamarul????

•  
    • 224 mesaje
    10 Oct 2004, 11:05
    0 0
    buna fetelor!
    am cumparat de la metro o punga de calamar congelat,gata taiat rondele.eu am mincat facut pane in oras si m-am gandit ca o sa fac si eu......dar habar n-am ce sa fac...si am dat ceva bani pe el.va rog mult,explicati-mi ce si cum sa fac.eu mi-as dori pane,cu usturoi.poate printre voi sunt si mancatoare de fructe de mare si va pricepeti
    thanx
  •  
    • 224 mesaje
    15 Oct 2004, 09:35
    0 0
    mei fetelor......chiar nu mincati niciuna calamar?am cautat pe o gramada site-uri culinare si reteta tot n-am gasit-o.
  •  
    • 32 mesaje
    16 Oct 2004, 01:59
    0 0
    buna flavianaro!
    mie singurul fel in care imi place calamarul este numai prajit ca un snitel si cu un sos rosu iute pe care-l iau din supermarket. pui sare si piper pe bucatile de calamar, le dai prin faina, ou si apoi prin pesmet si le prajesti in ulei (sa pui suficient ulei ca sa acopere bucatile de calamar). nu-ti recomand sa mananci calamaro-snitelele calde (decat daca vrei sa ti se aplece). oops.. era sa uit - poti sa le stropesti si cu putin suc de lamaie inainte sa le papi.

imi pare rau daca asteptai o reteta mai elaborata.
  •  
    • 224 mesaje
    16 Oct 2004, 17:53
    0 0
    roxrox!!!!!!!!!!11111111!
    le decongelez intii,inainte de a le baga in ulei?
  •  
    • 79 mesaje
    18 Oct 2004, 19:50
    0 0
    eu le decongelez
  •  
    • 32 mesaje
    19 Oct 2004, 01:39
    0 0
    da, le decongelezi, le speli putin si apoi le lasi sa se scurga sau le stergi cu un servet inainte de a le da prin faina.

sper sa iasa yummy! succes!