am dat aseara peste o reteta de slabit

•  
    • 752 mesaje
    20 Mar 2002, 23:16
    0 0
    Cura se tine 10 zile si se slabesc 6 -7 kg.
    Se maninca din 2 in 2 ore astfel:
    ora 7 - cafea,
    ora 9-1 ou fiert tare,
    ora 11 - 1 mar,
    ora 13- 100 gr.parizer sau carne fiarta vita,pui,
    ora 15 - 1 pahar de suc de rosii,
    ora 17 - 1 mar,
    ora 19 - 1 cutie iaurt

Il urmati numai 13 zile si mancati normal a 14-a zi, fara insa a abuza.
    Urmandu-l absolut intocmai acest regim duce la scaderea a 7-8 kg caci schimba metabolismul, dupa care mancand normal alimente care ingrasa ca paine, zahar, sosuri, cartofi, patiserie nu trebuie sa va ingrasati timp de 3 ani.

Ce ziceti? aveti curajul?
    Pe mine ma bate gindul dar ma mai gindesc.
  •  
    • 136 mesaje
    21 Mar 2002, 11:00
    0 0
    sweetbia.......acest regim e destul de greu de tinut.........si din cate stiu eu nici nu e foarte eficient.....treaba cu 3 ani........nu e sigura, am avut o prietena care l-a tinut si cand a inceput sa manance normal....a pus tot la loc.....ba chiar mai mult
    nu vreau sa te dezamagesc tu tine regimul poate de roade la tine......
    mai bine ai incerca ceva mai putin drastic...........
    si eu am problema greutatii......dar sunt impotriva regimurilor din reviste sau auzite.....impotriva regimurilor in general
  •  
    • 752 mesaje
    22 Mar 2002, 05:54
    0 0
    Si eu am gindit ca voi, dar ce ma surprins a fost ca cele care l-au urmat spun ca au slabit cu adevarat, va spun si unde l-am gasit.
    Am intrat pe culinar.ro, au forum, acolo l-am gasit.
  •  
    • 23 mesaje
    29 Apr 2002, 00:36
    0 0
    DA...GREUTATI...IN FIECARE ZI CIT POTI...INCEPIND CU 10 PE FIECARE BRAT SI ADAUGIND IN FIECARE ZI CITE 5...LA MINE A MERS..PA..GOOD LUCK
  •  
    • 6 mesaje
    30 Apr 2002, 14:50
    0 0
    Cred ca singura metoda de a scapa de grasimea depusa pe brate este sa faci gimnastica, fitness, exercitii cu greutati.Alta metoda nu cred ca exista.Succes.