reteta pizza&sos
-
0 0Pentru ca eu in curand n-am sa mai fiu pe forum va las o amintire valoroasa, cred?
Pentru cine este interesat sa-si deschida pizzerie fac cadou reteta blatului si a sosului.
Le am dintr-o pizzerie renumita unde am lucrat, asa ca aveti toata increderea.
Coca pentru 1kg. faina
50 gr. zahar
50 gr. ameliorator
30 gr. drojdie
20 gr. sare
Sos pentru 1 kg. pasta tomate
20 gr. delikat
15 gr. oregano
10 gr. cimbru
10 gr. piper
50 gr. sare
1L apa -
Buna, amelioratorul este pentru fragezimea blatului se foloseste si-n panificatii pentru paine. El se gaseste pe piata dar nu se vinde decat la saci varsat n-am auzit sa se vanda, puteti cere putin la panificatii iar in cazul ca va deschide-ti pizzerii e normal sa cumpara-ti cantitate mai mare.
Eu nu va parasesc ca asa vreau eu dar n-am incotro in curand voi ramane fara munca si nu o sa mai am internet.
Asta se va intampla peste doua luni, nu stiu daca o sa-mi mai gasesc un loc de munca ca acesta. Fabrica unde lucrez acum o sa intre in conservare pe peroiada iernii, posibil sa revin in primavara. Mai raman la munca cam 300 de angajati daca are cu ce sa ma plateasca voi ramane deocamdata traiesc cu sperata....
Va pup. -
nicole, iti multumesc! deja am 3 oferte de munca nu-mi fac probleme, imi pare rau de acest serviciu.
Sotul meu este in aceeasi situatie, lucram impreuna el si-a gasit in Grecia pleaca dupa 10 oct. sper sa-mi gaseasca si mie ceva acolo, daca nu am sa ma orientez catre una din ofertele pe care le am deja. Regret ca nu mai pot sa fiu cu voi pe net.
Te pup. -
Maricica, tin sa-ti multumesc pt retetele tale.. Ieri am facut varza a la cluj si a iesit excelent! Varza am calit-o putin cu pasta de rosii, carnea cu ceapa, am pus 4 straturi acolo (varza, carne, orez, varza), am umplut de apa si am condimentat cu 'condiment pt sarmale'. Un deliciu.. nici uscata, nici moale mancarea, aromata, usoara.. O recomand cu caldura si la celelalte eve.
Tie iti urez noroc in continuare si-ti zic la revedere caci sunt convinsa ca vei mai gasi tu ocazia sa mai intri pe aici.
-
Daca respecti intocmai reteta mea blatul iese super pufos! vezi la gastronomie "ce gatim maine" am scris acolo reteta citeste cu atentie.
La pizza ordinea este tot fasonul nu-i greu de loc.
Si ar mai fi ceva, poate nu intelegi, dupa ce pui coca in tava mai lasi la crescut pana ce ea ajunge la nivelul tavi.