Maioneza
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
14 Sep 2004, 17:460 0Tocmai mi-a venit prin cap subiectul asta pentru ca am tot facut salate cu maioneza in ultimile zile. yummy!

intrebarea e: ce fel de tipuri de maioneze mai speciale faceti voi si pe la ce le folositi?
Eu am auzit de combinatii gen: maioneza cu smintina, maioneza cu usturoi, rosii coapte si facute ca un piure si amestecate cu maioneza, da' sincer nu prea stiu pe ce sa le pun (in afara de cartofi prajiti si friptura
leitmotivul meu din ultimul timp in domeniul gastronomic
), poate aveti voi mai multe idei...
TIA,
Nicole -
15 Sep 2004, 12:18amesteci maioneza cu 3-4 catei de usturoi, o lingurita de mustar si 3 castraveciori acri taiati marunt si storsi bine. se rastoarna peste oua fierte tari, taiate pe jumatate si puse intr-un castron cu galbenusul in jos.
fffff. bun! -
22 Sep 2004, 00:03...sau daca esti amatoare de mancaruri putin spicy poti incerca sa amesteci maioneza cu putin horseradish. Nu mi-a venit sa cred cat de buna este!
-
22 Sep 2004, 11:55Amesteci maioneza cu conopida sau cu ciuperci fierte si taiate marunt, iese o bunatate mai ales pus pe paine.
-
22 Sep 2004, 12:17Exact azi am mancat salata din morcovi si telina (rase pe razatoarea fina), cu maioneza, sare, piper si putin mustar...Excelenta, nici nu-mi pot imagina ceva mai bun. Fireste, daca esti la dieta, asa ca mine, faci o maioneza dietetica, adica inmultita cu iaurt dietetic (din cel cremos, de ex. Delis.
Înapoi la: Forum » Gastronomie