GARANTAREA CONFIDENTIALITATII
-
0 0Eu, Eva DubiousPoem, doresc sa mi se garanteze confidentialitatea tuturor mesajelor postate pe forumul Eva.ro si, de asemenea, vreau sa am garantia ca datele mele furnizate la inscriere sunt confidentiale si ca nici un cuvant din cele spuse pe acest forum nu va fi folosit in scopuri publicitare sau de orice alta natura! V-as ruga sa luati in considerare si cererea mea de a face un formular de inscriere in care sa se stipuleze clar garantarea confidentialitatii, iar pentru cei inscrisi deja, sa se gaseasca o modalitate prin care sa se faca acest lucru. Este dreptul tuturor membrelor acestui forum sa ceara garantarea confidentialitatii iar daca acest drept nu ni se acorda, nu mai putem fi de acord cu titlul de membru al acestui forum, acest subiect constituind totodata - la nevoie - si temei legal de actionare in justitie.
Rog Evele care sunt de acord cu cele scrise mai sus, sa subscrie.
Va multumesc anticipat !!! -
Am si eu o intrebare
: aveti cumva impresia ca postarile voastre sunt ceva opere de arta care trebuie protejate cu orice pret????
Ma dezgusta cand vad oameni ce se autoapreciaza atat de mult incat pierd simtul realitatii... Uite cum se inghesuie delatorii sa va plagieze postarile si sa foloseasca pretioasele voastre date, cum va mai violeaza ei intimitatea...
Ati auzit si voi cine stie pe unde de fraza cu protejarea impotriva folosirii in scopuri publicitare sau de orice alta natura iar acum acum si daca spuneti "partz" visati la drepturi de copy-right! -
Nu am pretentia ca fara postarile mele moare lumea, dar nici nu cer drept de autor...
este posibil sa nu fi inteles eu exact despre ce se vorbeste, caz in care imi cer scuze (repet, numai daca cumva am pierdut eu ceva si nu am inteles corect).
Cat despre faptul ca sunt dificil si... cum ai mai zis, te sfatuiesc sa nu-ti mai dai cu presupusul. Poate ca nu as avea atatia prieteni daca as fi cum spui tu. Esti dificil daca spui o parere, daca te revolta faptul ca nu mai poti face nimic in lumea asta ca imediat ti se pune in fata legea dreptului de autor?
Da, pe mine ma oripileaza in general prostia, mai ales cea exacerbata si "coafata" astfel incat sa para izvorata din putul gandirii...
Te rog, daca mai ai mesaje off topic legate de persoana mea, le astept - dar exprimati-le prin mesaje private, nu am obiceiul de a tace dupa ce sunt atacat si nu are rost sa transformam acest topic in ceva personal.
Thnx. -
hmmm, cel putin dubios aceasta cerere de garantare a confidentialitatii fie ea din vremuri ancestrale. am citit de 2 ori ca sa fiu sigura ca am inteles bine, eva cea dubioasa vrea deci o garantare a confidentialitatii tuturor mesajelor postate pe un forum public?! sau a mesajelor personale facilitate de contul personal @eva.ro? pt ca asa ceva este deja aliniat in clauza de inscriere, prima parte insa... mi se pare aberant. cat despre copy rights... cred ca s-a dus naibii optiunea aia avand facilitatea de copy/paste, cu sau fara ghilimele...