Cuscus

•  
    • 35 mesaje
    9 Aug 2004, 19:08
    0 0
    Poate sa ma ajute cineva cu retete cu cuscus? Am gasit pe net o singura reteta care nu ma prea incanta.
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Aug 2004, 12:02
    0 0
    Pe moment nu imi aduc aminte decat cea mai simpla reteta:

infierbantezi uleiul in vas, adaugi cuscusul, il rumenesti putin si torni apa+sare. Il lasi sa fiarba pana cand se inmoaie dupa care cand e aproape gata il presari cu patrunjel verde. E ideal ca garnitura pentru tocanita sau alte preparate din carne si cu o salata sau muraturi.
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Aug 2004, 12:04
    0 0

infierbantezi uleiul in vas, adaugi cuscusul, il rumenesti putin si torni apa+sare. Il lasi sa fiarba pana cand se inmoaie dupa care cand e aproape gata il presari cu patrunjel verde. E ideal ca garnitura pentru tocanita sau alte preparate din carne si cu o salata sau muraturi.
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Aug 2004, 12:05
    0 0

•  
    • 1131 mesaje
    11 Aug 2004, 13:02
    0 0
    scuze, dar am avut probleme cu Internetul si tot incercand sa iti trimit mesajul, a rezultat repetarea aceasta.