Cuscus
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
9 Aug 2004, 19:080 0Poate sa ma ajute cineva cu retete cu cuscus? Am gasit pe net o singura reteta care nu ma prea incanta.
-
11 Aug 2004, 12:02Pe moment nu imi aduc aminte decat cea mai simpla reteta:
infierbantezi uleiul in vas, adaugi cuscusul, il rumenesti putin si torni apa+sare. Il lasi sa fiarba pana cand se inmoaie dupa care cand e aproape gata il presari cu patrunjel verde. E ideal ca garnitura pentru tocanita sau alte preparate din carne si cu o salata sau muraturi. -
11 Aug 2004, 12:04Pe moment nu imi aduc aminte decat cea mai simpla reteta:
infierbantezi uleiul in vas, adaugi cuscusul, il rumenesti putin si torni apa+sare. Il lasi sa fiarba pana cand se inmoaie dupa care cand e aproape gata il presari cu patrunjel verde. E ideal ca garnitura pentru tocanita sau alte preparate din carne si cu o salata sau muraturi. -
11 Aug 2004, 12:05Pe moment nu imi aduc aminte decat cea mai simpla reteta:
11 Aug 2004, 13:02scuze, dar am avut probleme cu Internetul si tot incercand sa iti trimit mesajul, a rezultat repetarea aceasta.
Înapoi la: Forum » Gastronomie