Teoria "INEDITELOR" gastronomice
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
5 Aug 2004, 22:320 0Dragele mele, m-am gandit sa va expun filosofia mea in ceea ce priveste gastronomia...
1. Se numeste o "INEDITA" orice mancare facuta la repezeala si in mod inspirat din ceea ce gasim prin frigider.
2. "INEDITA" este teribil de gustoasa, unica si irepetabila.
3. Orice tentativa de a reproduce o "INEDITA" este sortita esecului.
4. Orice ingredient adaugat unei foste "INEDITE" are ca rezultat o noua "INEDITA".
8. Functia economica a "INEDITELOR" este aceea ca exploateaza la maximum toate resturile comestibile din gospodarie.
5. Functia practica a "INEDITELOR" este aceea de a proclama cartea de bucate ca nula si neavenita.
6. Functia spirituala a "INEDITELOR" este aceea de a transforma actiunea stupida de a sta la cratita intr-un eveniment creativ unic si inaltator.
7. Efectul afrodisiac al "INEDITELOR" consta in faptul ca, dupa ce le producem si le halim, inca mai avem chef de sex.
-
6 Aug 2004, 12:02Imi permit sa completez...
-INEDITELE se folosesc in situatii de criza, din nimic iesind mult...
-doua INEDITE in ingrediente diferite nu pot fi comparate ca fiind una mai buna ca cealalta....
Felicitari autoarei!
Pe deplin de acord -
6 Aug 2004, 15:12sedi, esti buna! hai sa facem prozelite!

"Ineditele" sa fie primul pas spre eliberarea femeilor din jugul cratitei.
Uite, acum mi-am dat seama ca cele 2 carti de bucate pe care le am sunt scrise de barbati!!! Astia fac tot posibilul sa ne conduca pana si in bucatarie! -
12 Aug 2004, 18:38Interesant e ca sotul meu devine suspect de gurmand cand e vorba de INEDITE.
-
13 Aug 2004, 10:25inainte de toate, o femeie trebuie sa stie un lucru: e bine sa-i dai impresia barbatului ca el e seful, pentru a avea armonie in casa... ca de condus, tot femeia conduce! chiar si in bucatarie!
Înapoi la: Forum » Gastronomie