Bucataria Italiana

•  
    • 21 mesaje
    8 Mar 2002, 11:12
    0 0
    Salata taraneasca italiana.
    Timp de preparare:cca1/2o
    Timp de patrundere:cca1/4o
    cca 490 kcal/portie

1ceapa; 1/2ardei rosu; 1/2 ardei verde; 2rosii; 50g masline negre; 100g branza (telemea)de oaie taiata cubulete; 4l.s. ulei de masline; 2l.s. otet; sare; piper; 1l.c. zahar; 1l.s. usturoi tocat.
    1. Ceapa se taie cubulete f.fine,lafel ardeiul si rosia,dupa ce a fost floricicaatata de pielita.
    2. Legumele se amesteca cu atenti cu maslinele si branza de oaie intr-un castron indeajuns de mare.
    3. Salata se drege cu ulei de masline, otet, sare, piper si zahar, se lasa la frigider sa se patrunda 10-15 min, se gusta inca odata si se serveste presarata cu usturoi verde tocat.
    POFTA BUNA!!! Daca mai vreti retete italienesti,puteti sa-mi spuneti cu ce vreti si va scriu.Bye Bye
  •  
    • 4 mesaje
    18 Mai 2005, 16:28
    0 0
    SUNT FOARTE INTERESATA DE BUCATARIA ITALIENEASCA.PERSONAL AS VREA CAT MAI MULTE RETETE DE INGHETATA, DAR ASA CUM SE FAC ACOLO.AM AVUT OCAZIA SA CUNOSC O DOAMNA DE ORIGINE ITALIANA CARE FACEA NISTE INGHETATE CU FISTIC SI MULTA FRISCA, ASA DE BUNE SI DE ORIGINALE, CUM NU AM MAI MANCAT NICIODATA DIN 2000 INCOACE.
  •  
    • 602 mesaje
    18 Mai 2005, 17:08
    0 0
    miha, as vrea reteta de bruschetta daca o stii. mersi
  •  
    • 252 mesaje
    18 Mai 2005, 19:58
    0 0
    pe mine ma intereseaza, in gen cu legume, dar si cu carne
    daca ai timp, scrie
    multumesc