Stie cineva?

•  
    • 35 mesaje
    5 Aug 2004, 17:44
    0 0
    Stie cineva reteta pentru tocanita de ardei copti si vinete?Vreau sa-i fac o surpriza sotului meu(si-a amintit ca-i facea soacra mea in copilarie,dar pe soacra nu o intreb,am si eu orgoliul meu!)
  •  
    • 56 mesaje
    5 Aug 2004, 19:13
    0 0
    Incearca pe www.culinar.ro sau www.links.ro/culinar.asp sau cauta cu google si sigur ai sa gasesti.
    bafta si pofta buna
  •  
    • 56 mesaje
    5 Aug 2004, 19:14
    0 0
    Incearca pe www.culinar.ro sau www.links.ro/culinar.asp sau cauta cu google si sigur ai sa gasesti.
    bafta si pofta buna
  •  
    • 87 mesaje
    9 Aug 2004, 12:50
    0 0
    :ioi: imi place mult faza cu soacra. Si eu fac la fel. Decat s-o intreb ceva mai bine ma lipsesc.
  •  
    • 87 mesaje
    9 Aug 2004, 13:09
    0 0
    Te pot ajuta cu o reteta pt Tocanita de ardei copti.
    Ingrediente:
    10 ardei copti (verzi si rosii), 2-3 catei de usturoi, 1-2 cepe, condimente (vegeta, sare, piper), patrunjel, putin ulei, pasta de tomate, apa

Ardeii copti se curata si se lasa putin la racit. Intr-o tigaie se calesc la foc potrivit ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute subtiri. Se pune vegeta, sare si piper, dupa gust. Apoi se adauga pasta de tomate astfel incat mancarica sa iasa destul de rosie. Se lasa pe foc 2 minute amestecand din cand in cand. Se adauga putina apa, dupa care se pun ardeii copti taiati in feliute de 2 cm. Se amesteca totul si se mai pune apa cat sa acopere zarzavatul. Se lasa cam 10-15.
  •  
    • 35 mesaje
    9 Aug 2004, 16:06
    0 0
    Multumesc f. mult,este simpla si cred ca iese gustoasa;o fac pentru sotul meu -meniu special-si poate imi cere reteta soacra mea.Ha,ha,ha!!!!!!!
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Aug 2004, 13:04
    0 0
    Nu vreau sa fac publicitatea, dar aceasta retetea am gasit-o exact cu aceeasi denumir in ultimul numar al revistei "Practic in bucatarie"