Noodles cu vita

•  
    • 4811 mesaje
    15 Mar 2010, 08:51
    0 0
    De ceva timp tot incerc sa gatesc o specialitate asiatica.Acum m-am hotarat sa fac noodles cu carne de vita sau pui,ce-oi gasi prin congelator si legume.Am aflat ca exista undeva inspre complexul Europa un mini supermarket de produse chinezesti unde gasesti de toate de la orez,noodles,pana la sos imbuteliat numai ca e cam departe.
    Stiu ca noodles se gasesc si in comert,la noi,dar nu stiu unde.Sosul dulce acrisor/iute/de soia poate fi gasit si in supermarketuri?Oare in Kaufland sau Mega Image gasesc?
    Help me out here!Si as vrea sa aflu ce specialitati chinezesti ati incercat sa pregatiti si cum v-au iesit.
  •  
    • 8237 mesaje
    15 Mar 2010, 13:39
    0 0
    Sosurile alea sweet-n-sour deja facute sunt absolut ewww.

Poti sa faci chow-mein cu vita care e foarte simplu...ai nevoie doar de ginger, sos de soia, daca ai chinese five spices si ceva legume, morcov si ceapa verde taiata fasii.
    Eu mai folosesc si legumele congelate, cu morcovi si mazare. Mazare nu se pune de obicei, dar mie imi place.

Calesti bucatile de carne uscate in putin ulei cu condimentele, apoi adaugi leumele si sosul de soia si daca ai ceva sweet chilli sos. Daca n-ai nu-i bai.
    Spre sfarsit adaugi noodle-sii fierti, ii amesteci si ii lasi un pic sa se cunoasca cu restul.

Am mai facut fried rice cu crab care mi-a placut si banana fritters. Da' nu stiu daca ultimele sunt chiar chinezesti.
    Mi s-a facut foame.
  •  
    • 12 mesaje
    15 Dec 2014, 16:03
    0 0
    noodles cu vita e clar pe lista cu mancaruri preferate ale mele …si mai nou a baietelului meu. Froggy, cred ca depinde de ce sosuri folosesti, eu folosesc un amestec de sosuri Shan Shi pe care le iau din Cora, sunt foarte bune! Nu au gust deloc artificial si sunt foarte aromate. Iti recomand sosul sweet china si sosul chilli tailandez, merg perfect cu noodles si vita, chiar il fac mai acrisor si iute.
  •  
    • 3765 mesaje
    15 Dec 2014, 16:07
    0 1
    Dora456 said:noodles cu vita e clar pe lista cu mancaruri preferate ale mele …si mai nou a baietelului meu. Froggy, cred ca depinde de ce sosuri folosesti, eu folosesc un amestec de sosuri Shan Shi pe care le iau din Cora, sunt foarte bune! Nu au gust deloc artificial si sunt foarte aromate. Iti recomand sosul sweet china si sosul chilli tailandez, merg perfect cu noodles si vita, chiar il fac mai acrisor si iute.

pe baietelul tau il cheama Froggy?

ce inseamna noodles????????

•  
    • 11561 mesaje
    15 Dec 2014, 17:29
    0 1
    igivansenior said:
    Dora456 said:noodles cu vita e clar pe lista cu mancaruri preferate ale mele …si mai nou a baietelului meu. Froggy, cred ca depinde de ce sosuri folosesti, eu folosesc un amestec de sosuri Shan Shi pe care le iau din Cora, sunt foarte bune! Nu au gust deloc artificial si sunt foarte aromate. Iti recomand sosul sweet china si sosul chilli tailandez, merg perfect cu noodles si vita, chiar il fac mai acrisor si iute.

Ce  dracu  cauti  pe  aici  a  dat  foamea  in  tine????

•  
    • 3765 mesaje
    15 Dec 2014, 18:22
    0 0
    pitipoanca69 said:
    igivansenior said:

m-a luat cu tremuraturi la stomac si cautam ceva cu taietei sa pap

•  
    • 12204 mesaje
    15 Dec 2014, 18:33
    0 0
    igivansenior said:
    pitipoanca69 said:
    igivansenior said:

m-a luat cu tremuraturi la stomac si cautam ceva cu taietei sa pap

da comanda la chinezesc ....!e mai sigur ....