Cura de slabire si inghetata
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
2 Aug 2004, 17:290 0Cat de "nociva" este inghetata intr-o cura de slabire?Ce reteta aveti sa iasa buna,cremoasa dar cu putine calorii?
-
5 Aug 2004, 22:38Asta-i ca-n bancul ala... : "Si cu dansa-ntr-insul, si cu sufletul in RAi"
-
6 Aug 2004, 09:50Buna si cremoasa ... hmmmmm ... iti pot recomanda un iaurt degresat amestecat cu un pireu de fructe (la alegere: capsuni, zmeura, caise foarte coapte, piersici, acestea din urma curatate de coaja si "storcite") pe care le amesteci cu iaurtul si le bagi in congelator. "Maclavaisul" acesta care poate fi destul de gustos si aromat iti poate tine loc de inghetata intr-o cura de slabire!
Ai girja fara zahar ... desi nu cred ca mai era nevoie sa-ti spun!
-
17 Aug 2004, 14:07Hello! Pai eu imi fac inghetata acasa astfel:
2 plicuri de frisca Oetker
300-450 ml de lapte
si dupa chef:
pudra de cacao, praf de vanilie, 2 piersici zdrobite, 2 lingurite de cafea, gem de capsuni....cand cum am chef.
E foarte simplu si nu are atat de multe calorii. Cel putin eu mananc in fiecare zi jum. de kg, si nu ma ingras deloc. Ii adevarat insa, ca pe langa asta nu mananc numai legume, fructe, si rareori carne alba de pui. Pa-pa! -
27 Aug 2004, 13:52Sincer, nu cred sa fie o problema, daca ai grija la nr de calorii. Ai putea manca numai inghetata intr-o zi, de care vrei tu, dimineata, de pilda, iar in restul zilei sa bei ceaiuri fierbinti ( ceai verde, de ex.)si apa.
Daca mananci inghetata de 1000 de calorii, tot se cheama ca faci cura de slabire, nu?
La mine tine figura asta, mananc ceva bunutz in prima parte a zilei, iar de pe la ora 13-16 nu mai mananc nimic, beau doar lichide.
Înapoi la: Forum » Gastronomie