Ceva special de Valentine's Day??
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
5 Feb 2010, 16:080 0Evelor ,de ziua indragostitilor preparati ceva special? Eu in fiecare an ii fac iubitului meu ceva "delicat" bineinteles si mie. Am postat cateva din retete pe www.reteterapide.com. Daca aveti ceva special si yummy-yummy dati-mi si mie reteta sa incerc. Thanks
-
5 Feb 2010, 19:59Da nu prepar draga chiar nimic!!!
De ce nu ne prepara barbatii noua??? Ia, sa faca si ei un mic efort.
nu numai femeile!
Ca cei mai buni bucatari sunt barbatii!!! -
5 Feb 2010, 22:39Nici eu nu ma stresez cu sarbatoarea asta.Ca bine zici, sa-mi pregateasca el ceva, ca eu..tot le pregatesc..
-
13 Feb 2010, 13:59eu i-am facut un tort in forma de inimioara umplut cu crema pastelera(nu-i place ciocolata)partea de sus am facuto cu colorant sa fie rosie si am decorat-o cuu niste duncgi de ciocolata alba si ciocolata de lapte + inca 3 inimioare mici de ciocolata si in jur am pus frisca...sper sa-i placa ,mie imi place . sper sa-i placa ca este facuta d mine .eu tocmai ce am terminat un crs de 6 luni in care am invatat multe retete de prajituri ,torturi , bomboane...si m-am gandit ca este un moment frumos sa incep primul eu tort acasa dedicat lui.... in caz ca credeti ca mai trebe sa fac ceva pe langa asta puteti sa-mi spunei..pup si iubiti-va mult
-
13 Feb 2010, 14:32"Trebe" = trebuie
Eu nu m-as chinui atat pentru un barbat....nu merita ....
-
13 Feb 2010, 20:57al meu merita oricand si oricat, dar pt maine nu fac ceva special. Nu agream sarbatorile de genul asta pt ca ni se par doar comerciale, degeaba te certi un an si te pupi ca asa trebuie de Valentine's
mai mult tin la Dragobete, macar e romanesc, asa ca am luat un vin rosu s avedem cu ce-o sa-l asortam atunci
Înapoi la: Forum » Gastronomie