chiuveta de inox

•  
    • 131 mesaje
    21 Iul 2004, 20:46
    0 0
    Buna fetelor, cine ma poate ajuta sa imi spuna cu ce se poate curata o chiuveta din inox pentru ca ce am incercat pana acum nu merge, tot raman pete.
    Multumesc anticipat
  •  
    • 727 mesaje
    22 Iul 2004, 06:57
    0 0
    Cif crema iar la sfarsit se sterge cu o laveta absorbanta uscata pt a nu ramane picaturi de apa pe chiuveta
  •  
    • 9835 mesaje
    22 Iul 2004, 13:05
    0 0
    Asa e cu chiuvetele de inox... exista insa si modele la care suprafata nu este lucioasa, iar bataia de cap este mult mai mica..
    Eheiii... sa ma vezi pe mine ce mai lustruiesc aragazul, ca l-am vrut de inox... Acum de cracu' sa mai zic, tac si frec...
  •  
    • 9835 mesaje
    22 Iul 2004, 13:05
    0 0
    Asa e cu chiuvetele de inox... exista insa si modele la care suprafata nu este lucioasa, iar bataia de cap este mult mai mica..
    Eheiii... sa ma vezi pe mine ce mai lustruiesc aragazul, ca l-am vrut de inox... Acum de dracu' sa mai zic, tac si frec...
  •  
    • 524 mesaje
    22 Iul 2004, 17:10
    0 0
    Este un Cilit cu doua substante active, se agita pt. a se amesteca si apoi se intinde cu un buretel pe suprafata respectiva. Se limpezeste si sclipeste dupa aceea inoxul de zici ca-i nou.
    Eu asta folosesc si e foarte bun.
    O sa-l recunosti usor, te duci la gama Cilit si unde vezi un recipient cu doua substante in el (in stare de repaos se separa), ala e.