supa crema cu crutoane

•  
    • 9 mesaje
    19 Iul 2004, 14:41
    0 0
    Buna Evelor. Nu prea am postat pana acum, dar va urmaresc de f. mult timp, si am avut parte numai de lucruri interesnte.
    Va rog daca stie cineva cum se face acesta supa ,sa ma ajute.
    Va multumesc din suflet.
  •  
    • 9 mesaje
    19 Iul 2004, 15:39
    0 0
    Se pare ca nu este destul de interesant subiectul meu, dar va rog bagati-ma si pe mine in seama.
  •  
    • 9835 mesaje
    19 Iul 2004, 21:10
    0 0
    Ho, bre, ce te grabesti asa???
    Stai ca vine acus si reteta...

Pai... supa-crema se face din legume bine fierte, pasate sau zdobite cu mixerul.

Cureti, tai cuburi si pui la fiert: 2-3 morcovi, 1-2 cartofi, 2-3 cepe, o telina mai mare, un ardei gras.
    Le lasi sa fiarba bine-bine (vezi ca morcovii fierb mai greu, asa ca poti sa-i pui cu o jumatate de ora mai devreme decat celelalte legume).
    Le scoti din zeama cu o spumiera si le lasi sa se racoreasca nitel. Apoi bagi mixerul in ele (folosesti scula aia de pasat) sau le dai prin sita.

Pui piureul rezultat inapoi in zeama in care au fiert legumele (mai completezi cu apa daca este necesar) , dregi cu sare sau Vegeta si lasi sa mai dea in cateva clocote.

Opresti focul, acoperi si lasi 10 minute, dupa care adaugi vreo 2 galbenusuri de ou amestecate bine cu un paharel de smantana.

Asta-i toata filosofia!
    Cu crutoanele ... presupun ca te descurci.