cina afrodiziaca
-
0 0Implinim 1 an (fantastic) de cand am facut dragoste prima oara.
Pentru cina aniversara m-am gandit la un platou cu antipasto. Ar trebui sa fie delicios si usor de facut. Dar unde gasesc cele mai bune ingrediente? M-am gandit la niste prosciuto melone (pepene de la supermarket dar prosciuto nu am cumparat niciodata...) niste mozarella cu rosii si masline sau chiar un fel de caprese daca imi iese, si ceva fructe de mare. Ce ar mai lipsi? Dar desert ce sa cumpar ? ca nu ma vad in dessous-urile sexoase alergand de la cuptorul incins la baia cu lumanarele via dormitorul special decorat...ha ha -
Iaca loc de inspiratie:
http://www.cooks.com/rec/search/0,1-00,antipasto,FF.html
(sterge spatiile goale)
Da' ia si tu seama ca antipastele se servesc ca aperitiv. Ce masa festiva e aia, mamikule???? Pusesi in titlu ca vrei sa-i dai ceva afrodisiac. Pai, nu antipaste! Doar daca nu cumva ai de gand sa le faci cu creier, icre, creveti, telina, usturoi, stridii (mi se face rau numai cand ma gandesc) - in loc de legume usoare, branzeturi, salamuri , ulei de masline si tot felul de condimente si verdeturi.
Oricum, eu sunt de parere ca, pana nu-i dai barbatului ceva satios, eventual cu multa carne, n-ai facut nici o sfaraiala.
-
Daca totusi ramai la meniul ala, adauga la sfarsit niste Redigest. Pe bune! Altfel o sa alergi nu pana la cuptor, ci pana la buda!

Hai, nu te supara pe mine! Vrei un sfat prietenesc? Comandati pizza acasa, iar pentru desert poti sa pregatesti, daca tii neaparat sa ii oferi iubitului tau ceva facut cu manutele tale, o salata de fructe:
Ananas de la conserva
Piersici proaspete (decojeste-le!)
Banane
Un grapefruit curatat de pielite
Cateva stafide
Cateva nuci
O lingura de miere
Putina scortisoara
Frisca pe deasupra (cumpara smantana dulce si fa-o acasa, cu mixerul, adaugand zahar si zahar vanilat)