mancare revelion
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
15 Dec 2009, 21:240 0facrevelionul cu colegii .. si trebuie sa cumparam mancarea .. ce mancare sugerati pt revelion ?
-
16 Dec 2009, 18:53Treci si tu pe la un supermarchet si vezi la mincare gatita oferta char au diferite salate,fripturi, specialitati, mai incropiti niste sanwichuri si bruschete, bautura ,suc, cafea si dulciuri.
-
17 Dec 2009, 09:58Puteti face friptura de porc la cuptor pe care sa o taiati felii, salata de boeuf, minipateuri de toate felurile, prajituri si fructe.
-
18 Dec 2009, 13:38Macule,eu nu am inteles,vrei sa o si gatesti sau doar sa o cumperi mincarea?
Uite o lista de ideei:
1.mini sadwich-uri cu pateu peste sau ficat peste care asezi pasta de masline
2. se poate face un sos gros din ceapa,ardei,ciperci si sos de rosii pe care le calesti bine,apoi le pui pe piine si razi cascal deasupra,dai la cuptor si servesti reci sau calde
3.cosulete cu salate,se gasesc cosulete mici de tarta pe care le poti umple cu salata de beouf, a la ruse, salata de ciupeci, zacusca sau orice salata cu maioneza stii sa faci
4.rulade aperitiv sau briose sau checuri
5.pe tepuse de scobitoare cascaval cu 1/2 rosie chery, toba cubulet cu gogosar sau castravete murat,cirnati uscati cu un cub de piine . -
18 Dec 2009, 14:26Bim 73 imi spui si mie unde ai gasit cosulete de vanzare, caut si eu de ceva timp si nu gasesc pe nicaieri. Multumesc.
-
18 Dec 2009, 14:31Am vazut in carrefour sau in cora, dar acum ceva timp,nu am mai avut nevoie de asa ceva recent, dar... daca esti cit de cit indeminatica le poti face pe dosul unei tavi de briose din cerculete de foietaj frantuzesc intins mai subtire si intepat sau din reteta de la tarte.
Înapoi la: Forum » Gastronomie