:(
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
5 Mar 2002, 09:47Eu am facut mazare cu pulpe de pui pe sare (pui in tava un deget grosime sare grunjoasa si pulpele pe sare si le bagi la cuptor) si placinta cu mere. Foi de placinta cumparate; tava unsa cu ulei, in ea pui pe rind 3-4 foi de placinta unse fiecare in parte cu putin ulei. Merele spalate se rad deasupra foii cu coaja cu tot (cam 4 mere mari) presari 20 pastilute de indulcitor (suslli) sfarimate intre linguri si scortisoara pisata, rulezi si tot asa pina termini foile din pachet. In tava mea de la cuptor incap 4 strudele, adica unpachet de foi. Se lasa la cuptor (la foc normal nici mare nici mic) pina se rumenesc frumos deasupra. Dupa ce le scoti din cuptor poti sa presari zahar pudra daca nu ai diabet.
-
6 Mar 2002, 08:55fetelor incercati si nu o sa va para rau......uite ce fak eu de vreo cateva saptamani .....asa din cand in cand:un soi de cartofi la cuptor........curatati ,spalati, taiati rondele cartofii......incingeti cuptorul si pregatiti un ceaun...in ceaun puneti multa margarina sau unt....ungeti fara mila ceaunul, strat gros...puneti cartofii, mai puneti ceva vegeta si apa cam pana la jumatatea cartofilor....nu sa ii acopere si daca vreti inca o lingura de margarina deasupra.....puneti capacul si lasati la cuptor cam jumatate de ora, dupa ii scoateti (sunt deja moi) puneti ca 200gr. de branza topita deasupra si costita taiata subtire catva lasa inima, mai lasati pana se rumenesc la cuptor si se topeste branzica si gata....se mananca calzi si sunt buni buni.
Înapoi la: Forum » Gastronomie