ciuperci pane

•  
    • 2198 mesaje
    7 Iul 2004, 12:25
    0 1
    M-am gandit sa va spun ce am gatit aseara si a avut un succes rasunator.
    Inspirata de bucataria chinezeasca am gatit cuiperci pane cu garnitura de orez curry cu legume .
    Ciupercile pane sunt extrem de usor de facut iar gustul este absolut senzational.Cumparati ciupercute champignion , taiati-le pe jumatate , tavaliti-le prin ou , faina si iar ou si puneti-le sa se prajeasca .
    Pentru garnitura aveti nevoie de orez , o punguta de legume congelate , ardei gras proaspat si sos curry (daca va place).
    Fierbeti orezul .Intr-o tigaie incingeti legumele si ardeiul gras ( condimentati bine ) si turnati sosul .Aopi turnati orezul scurs in tigaie si amestecati bine .Mancarea va avea succes garantat si nici nu ingrasa tare !
    Pofta buna si sa-mi spuneti daca v-a placut !

Pofta buna
  •  
    • 1033 mesaje
    7 Iul 2004, 14:57
    0 0
    maddy , ce nebunie....
    ce pofta mi.ai facut !!! am apa in gura!!
  •  
    • 636 mesaje
    7 Iul 2004, 21:55
    0 0
    Mai potrivite pentru "pane" sunt ciupercile pleurotus...sunt mai plate, seamana foarte bine cu un snitzel de pui
  •  
    • 1118 mesaje
    8 Iul 2004, 02:52
    0 0
    Asa-i Monica. Mi-aduc aminte ca in copilarie mergeam la iarba verde si in muntii mei, in Harghita erau sezoane. Incepeam cu fragutele, apoi zmeura, apoi ciuperci, alune. O nebunie!!!
    Ciuperci erau de tot felul dar alea din care facea mama pane se numeau "piciorul caprioarei". Unele au palarii uriase si au un gust ... o nebunie. Mama le dadea prin faina, ou si pesmet. Mie imi plac mai tare snitele facute cu pesmet. Oricum ciupercile facute pane au un gust GROZAV. Va pup.