electrocasnice
-
0 0Buna fetelor! imi cer iertare din start ca poate nu am postat bine mesajul meu, despre electrocasnice la tema "gastronomie' dar o data ce fac parte unele electrocasnice dintr-o bucatarie a unei gospodine...sper sa primesc si eu unele raspunsuri.
As vrea sa-mi cumpar un aragaz Bosch (model HSG 343050R) poate cineva dintre voi fetelor, are asa ceva in bucatarie si as vrea sa stiu cum se intretine acest aragaz, e greu/usor la curatat, sau necesita o anumita atentie, ce solutii folositi la curatarea lui....as dori o descriere, sa stiu daca se merita sau nu sa-l cumpar.Multumesc. -
Se pare ca nimeni nu are acest model de aragaz, atunci poate propuneti voi cateva modele, care sunt rezistente si se merita cumparate, si de parerea voastra voi tine cont si eu si poate si alte eve, care doresc sa cumpere electrocasnice in viitorul apropiat. Sunt valabile sfaturi si la frigidere si masini de spalat.
-
Mie ca idee mi-a placut foarte mult modelul Bosch(inox) dar am aflat de la cineva ca electrocasnicile din inox, arata bine decat la inceput si pe urma...arata groaznic la vedere, indiferent ce orice produs de curatare folosesti, de asta m-am reorietat spre aragazurile de culoare alba, din marca Zanussi acum nu stiu cat de eficienta este aceasta marca...si anume care model este mai eficient si mai bun.
Poate totusi ma ajutati voi?! -
acum citesc topicul tau. eu am aragaz zanussi de 8 ani alb si sunt f multumita de el. inclusiv prajiturile le coace f bine cuptorul. si paine si cozonac am facut in el. e usor de curatat cu cif sau triumf. cularea e aceeasi. si eu am fost tentata de aragazele din inox, dar lumea m-a sfatuit sa renunt la idee. plus ca sunt si mai scumpe.
-
postat de: stelyana la data: 2009-10-03 15:17
Se pare ca sfaturile la capitolul electrocasnice este zero, sau oare nimeni nu cumpara electrocasnice in perioada asta.
stelyana, nu ne certa ca sfaturie ESTE zero la electrocasnice!
pai daca chiar nu cumparam acum!
s-a mai discutat care ce aragaz avem acasa, asa ca nu o mai luam de la capat. (al meu e indesit, daca ai grija sa le cureti cind trebuie, nu sa lasi mizeria sa se arda,orice tip de aragaz se intretine usor) -
Kti , ce model de aragaz ai de la zanussi?
Ellado, multumesc ca mai corectat, dar sa stii ca intr-un fel am facut-o si intentionat, ce e bun la forumul asta este ca atunci cand ceri un sfat nimeni nu ti-l poate da la timp, sau prea tarziu, dar cand faci o greseala din punct de vedere ortografic, sare toata Romania, sa-ti atraga atentia cum se scrie corect ortografic.