SUNTETI DE ACORD SA AJUTAM O PERSOANA?
-
0 0Buna fetelor,
Datorita faptului ca sunteti foarte saritoare, indraznesc sa va rog ceva. Am o vecina cu mine pe scara care o duce foarte rau din punct de vedere financiar, este singura, are o fetita la scoala in clasa a 4-a si traieste dintr-un salariu de 300 lei. O ajut si eu in limita posibilitatilor, dar ma gandeam sa apelez la voi sa o ajutam si din punct de vedere financiar. Orice suma de bani ar fi ca o mana cereasca, mai ales ca are si o rata la banca, peste o luna de zile fetita incepe scoala si stiti cate ii trebuie unui copil la scoala. Mi se rupe sufletul cand o vad ca ii lipsesc atatea. Daca sunteti de acord sa o ajutam, astept raspunsuri din partea voastra si sper sa nu imi luati in nume de rau acest apel de ajutor catre voi.
Sa auzim numai de bine! -
buna anolia,
frumoasa intentia ta, dar, in general, cind se cer bani nimeni nu da asa usor, si e lesne de inteles de ce. (mai ales cind e vb. de cereri pe forumuri)
din nefericire, sint enorm de multe familii care au copii si rate si nu mai fac fata financiar!
dar, poate, cineva o poate ajuta cu ceva hainute, rechizite.......
(este enorm de greu sa stringi cite ceva, eu ma lupt de o luna sa adun citeva jucarii folosite, de care unii copii s-au plictisit, pt. o gradinita)
sper sa aiba ecou apelul tau!
bafta! -
Buna fetelor,
Diana fata este din Severin, iar tu Danuca da-mi o adresa de mail sa iti scriu adresa ei de domiciliu. Oricum, va multumesc pentru raspunsuri. Ellado ai dreptate, este foarte greu sa ajuti pe cineva in ziua de azi, nu stiu poate sunt eu o fire prea sensibila, dar m-a marcat profund viata fetei, de aceea am indraznit sa fac acest apel catre voi, in fiecare seara ma rog la Domnul sa ma fereasca de asemenea necazuri. -
Am citit cu atentie topicul. Incercati sa lansati apelul la "umanitare" pe site-uri si bloog-uri crestin-ortodoxe. Sunt multi oameni saritori, de buna credinta, insa trebuie sa-i asigurati ca situatia este reala. S-a intamplat sa se si gaseasca de lucru pentru anumite persoane. Ce pregatire are, ce meserie? Pentru fetita nu are o pensie alimentara, ceva sau un alt ajutor din partea statului?
Iata un link (http://dieuourien.ning.com/ ) , dar se pot gasi mai multe...
Doamne ajuta! -
Buna,
Multumesc de mesaj Alizarin, fata a ramas fara servici, a beneficiat de ajutor social, munceste pe unde apuca, referitor la pensia alimentara pentru fetita, am inteles despre tatal fetitei ca nu ii prea placea munca, mai mult cu bautura, nu stiu exact cat primeste, sunt anumite lucruri pe care nu le pot discuta cu ea.
Doamne ajuta!