mancarea preferata

•  
    • 509 mesaje
    15 Iun 2004, 11:14
    0 0
    la mine pe locul 1 sunt sarmalele din pui, spachetele cu tot felul de sosuri, cascavalul pane, salatele cu maioneza,- vedeti ce preferinte toxice am?))
    la voi cum e cu poftele?
  •  
    • 1033 mesaje
    15 Iun 2004, 11:31
    0 0
    rozimundi, si io cam aceleasi pofte am!!!
    imi plac la nebunie si cartofii prajiti cu branza rasa si smantana, alaturi de castraveti acriiiiii,,,
    imi place salata de rosii cu castraveti, ceapa, ardei gras si branza rasa...puiul chinezesc dupa reteta proprie,, doamne si cate mai imi plac....

acu' sa spun ce nu.mi place: conopida, sarmaluta in foi de vita, ghiveciul....
  •  
    • 509 mesaje
    15 Iun 2004, 12:08
    0 0
    mie imi place ghiceciul cu multe vinete si mazare si rosii coapte miamiami dar fara cartofi, ii urasc, imi plac doar prajiti sau piure, in mancaruri nu.
    ba nu, imi plac copti inveliti in folie de aluminiu, apoi ii iei asa fierbinti, ii tai pe jumatate si ii mananci cu o crema compusa din branza cu smantana amestecata cu castraveti acrii taiati marunt de tot..sunt geniali
    si conopida la cuptor cu smantana, ou si cascaval ras(mult)..
    pacat ca trebuie sa am grija de sulieta
  •  
    • 1033 mesaje
    15 Iun 2004, 14:57
    0 0
    rozi, dar ciorba de burta iti place???!!!

eu sunt lesinata, dupa....
  •  
    • 509 mesaje
    16 Iun 2004, 13:06
    0 0
    ciorba de burta..toata lumea a incercat sa ma convinga ca e super dar nu...nici nu ma gandesc. imi plac ciorbele cu multe legume si cu smantana, sau supa de rosii cu galuste...mi-e deja foame
  •  
    • 831 mesaje
    16 Iun 2004, 16:22
    0 0
    Mda.....daca stau si ma gandesc bine imi place la nebunie ciorba de burta(cu ardei iute neaparat) , salata de rosii, castraveti, ceapa si branza rasa, pastele cu ton sau cu morcov....ar mai fi multe....insa nu am nici timp acu', nici spatiu suficient
    Mi-e deja foameeeeeeeeeeeeee........
  •  
    • 1118 mesaje
    17 Iun 2004, 03:50
    0 0
    Ce as putea sa mananc in fiecare zi si tot nu m-as satura? Salata de vinete.
  •  
    • 562 mesaje
    17 Iun 2004, 09:41
    0 0
    Ciorba de burta, pizza, spaghete,salata de vinete,tot ce contine maioneza....
    Ce foame mi s-a facut!!!!
  •  
    • 30 mesaje
    20 Iun 2004, 17:11
    0 0
    mmmmm,ce bune ar fi niste duloiuri!!!!!!ce a-ti zice de niste clatite cu gem de caise. Sa salivam noi evele lui Pavlov!
  •  
    • 1026 mesaje
    23 Iun 2004, 01:02
    0 0
    Aoleu, salivez pe aici Ce de bunatati!!
    Eu sunt moarta RAU dupa salata boeuf!! Pot sa mananc NON-STOP! Niciodata nu mi s-a luat de ea.
    Si pe locul 2 - piftia!!
    Deja ma doare stomacul de pofta
  •  
    • 683 mesaje
    23 Iun 2004, 18:00
    0 0
    sunt absolut terminata dupa cartofi prajiti! ma dispera ca din cauza lor nu pot tine cura de slabire, cum ii vad cum cedez!!!
    imi mai plac tortelini, pene, pizza, sarmale, supa mea de legume, musaca (apropos aveti o reteta buna de musaca? please!!)
    urasc ciorba de burta si tot ce are ceapa, usturoi si gogosar!
    Sunt innebunita dupa dulciuri!!
  •  
    • 331 mesaje
    23 Iun 2004, 19:19
    0 0
    eu musacaua o fac destul de simplu si sa difera un pic de retetalasica... cartofii ii fac piure, cu smintinica si carnea tocata o calesc cu condimente in tigaie ca la final, dupa ce s-a racit, sa o amestec cu oua. apoi, intr-o cratita unsa cu unt pun un strat de piure, un strat carnita si tot asa, ultimul fiind de cartofi...si inca vreo 2 oua batute, puse deasupra si ... la cuptor, pina se fac ouale aurii. servesc cu smintina si eventual patrunjel proaspat tocat fin...mmm....
  •  
    • 509 mesaje
    24 Iun 2004, 15:02
    0 0
    la ora asta imi ploua in gura dupa un ghiveci din cat mai multe legume
    - conopida, vanata, rosii multe, mazare, fasole verde, bame, un strup de orez, mai putin cartoful pe care il prefer numai prajit.

sau conopida la cuptor cu branza, smantana si cascaval ras si ou, si....gata, ma duc sa mananc ceva
  •  
    • 560 mesaje
    1 Iul 2004, 13:43
    0 0
    eu sunt innebunita dupa:
    oua prajite, cartofi prajiti, fasole uscata preparata in toate felurile: iahnie, batuta, supa, salate, fistic, si multe altele chiar si salata beof cu maioneza.
    numai mancarurile grele si nu foarte usor digerabile.
    nu am citit de nici una ca ar vrea salate, peste fiert, orez fiert .
    va pup si felicitari pentru gusturile voatsre. sper sa va placa si mancarurile pe care le-am insirat eu.
    oricum imi place tot ce este gatit.

cum faceti voi ghiveciul?: legume, apa, putin ulei, condimente si la cuptor?
    astept confirmarea voastra.
  •  
    • 34 mesaje
    1 Iul 2004, 20:32
    0 0
    yummy yummy...Tiramisu, Canoli, sarmale in foi de vitza a la bunica mea, toate ciorbele bunicii mele, mai ales supa de kiroshte.yummy (kiroshte=un fel de tortellini cu umplutura de carne si mult usturoi...) sunt bune rau. Imi plac pastele. Imi plac toate mancarurile cu legume si urasc ceapa in ciorbe... ceapa gatita in orice fel o urasc.yucky... si da cel mai mult imi plac dulciurile...torturi cu multa frisca sau ciocolata...siropoase si cu fructe multe...savarineleeeeeeeeee ah ce as minca una...si choix la creme, si ciocolata amaruie...
  •  
    • 2198 mesaje
    2 Iul 2004, 11:55
    0 0
    Imi plac la nebunie prajiturile de cofetarie ( amandine , eclere ...).
    Din mancarurile romanesti ma innebunesc dupa varza calita cu carne .
    Preferata mea este mancarea chinezeasca ( vinete in sos chinezesc , ciuperci pane , pui shanghai... toate ).
  •  
    • 1946 mesaje
    2 Iul 2004, 13:52
    0 0
    mie imi plac VINETELE, cartofii prajiti, varza cu carnati, ciorba de vacuta, prajiturile de cofetarie si cele facute de mama ( mai ales salamul de biscuiti ), am uitat: SARMALELE. cea mai mare bucurie a mea este atunci cand vine Craciunul. pt. ca mor dupa sarmale.
    apropo: am mancat o salata facuta de coloega mea extraordinara:
    300 gr. sunca de pui sau curcan
    4-5 felii de cascaval
    2-3 ardei grasi
    2-3 rosii
    2-3 feluri de branza (sau de care aveti in frigider)
    1 leg. patrunjel
    se taie toate cubulete (puteti sa inmultiti cantitatile, depinde cate persoane sunteti) si se amesteca cu sare si piper. deasupra se toarne iaurt. nu se foloseste ulei sau otet.
    este un deliciu!
  •  
    • 636 mesaje
    2 Iul 2004, 22:18
    0 0
    Eu am niste gusturi "ciudate"... imi place mancarea pentru copii mici, adica supa de legume cu piept de pui degresat, piure de legume (in special cartofi cu morcovi), orez fiert+pui degresat. Imi place ardeiul gras uns cu branza de v@ci.
    Salata din rosii, ardei gras, castravete.
    Salata de varza cu morcovi si portocale.
    Salata de sfecla.
    Nu suport cartofii prajiti, maioneza si sosurile.
    Fara carne de porc.
    Fara sare.
  •  
    • 204 mesaje
    3 Iul 2004, 05:11
    0 0
    cum faci puiul chinezesc?
  •  
    • 204 mesaje
    3 Iul 2004, 05:13
    0 0
    ups,mesajul era pt monkey-73