cozonac de paste

•  
    • 7 mesaje
    1 Apr 2009, 11:52
    0 0
    buna fetelor sunt carolina si as vrea sa stiu cum se face un cozonac moale si pufos.eu sunt in anglia si aici nu prea se faceb asa ceva,se gaseste de cumparat der vreaau sa miroase in casa sa simt ca e sarbatoare si sincer nu stiu sa fac,am mincat la cineva si era rate pufos dar mi- a fist rusine sa intr cum la facut.va multumesc
  •  
    • 50 mesaje
    7 Apr 2009, 05:11
    0 0
    Buna Carina,
    Intra pe subiectul pregatiri de Paste si acolo gasesti reteta de cozonac. Nu sunt as in pregatirea lui, dar despre asta vorbim acolo.
    Sper sa iti fie de folos. Te pup.
  •  
    • 2487 mesaje
    7 Apr 2009, 11:16
    0 0
    Salut, retete de cozonac gasesti si in arhiva, iar secretul de care intrebai este oparirea unei parti din faina cu lapte inainte de a o amesteca cu drojdia,iar dorinta ta de a mirosi casa,este simplu in restul de lapte amesteca coaja de lamiie si portocala .Daca ai masina de facut pine este usor sa framinti cu ea ,dar de copt tot in cuptor e mai bun,sper ai un Paste fericit si un cozonac ca acasa.
  •  
    • 138 mesaje
    9 Apr 2009, 13:54
    0 0
    Draga mea, un cozonac simplu si facut in casa il gasesti cu poza pe www.reteterapide.com, il vezi pe slideshow sus, iar modul de preparare il gasesti la categorii. Toate preparatele sint facute de mine si explicate, nu sint copiate de la altii ,sint retetele mele proprii.Paste fericit!
  •  
    • 41 mesaje
    16 Apr 2009, 17:42
    0 0
    http://www.youtube.com/watch?v=MV8Nw1ghZmY, vizionati prajiturile mele