tort bun de cumparat (ciocolata)
-
0 0Buna fetelor,
Voiam sa va rog...poate imi recomandati o cofetarie foarte buna. Eu nu am cumparat niciodata un tort dar acum nu mai am timp si vreau sa cumpar, insa imi trebuieun sfat/pont. Ce cofetarii sunt mai bune? multumesc frumos. -
Ana, nu ne-ai spus in ce oras locuiesti! Dar uite o reteta care nu-ti ia mai mult de 15-20 de minute: pui intr-un vas un strat de piscoturi de sampanie muiate intr-o cafea concentrata, apoi pui visine din dulceata si torni deasupra crema facuta astfel: pui smantana la foc mic, iar cand face "bulbuci" adaugi ciocolata menaj (sau cum s-o fi numind aceea de o gasesti sub forma de calupuri). Cand s-a omogenizat amestecul, stingi focul si pui o fiola de esenta de rom si una de vanilie. Torni crema asta peste pisoturi si visine, presari niste cocos (sau orice alta "decoratiune" preferi) si dai la rece cateva ore. Crede-ma ca se face simplu, rapid si e tare buna!
PS: Daca ai o cantitate mai mare de piscoturi, faci mai multa crema si asezi straturi alternative de piscoturi si crema.
PS bis: Singurul neajuns al acestei prajituri este ca nu are aspect frumos cand o servesti, caci e greu sa scoti bucatile intregi si frumoase. -
Multumesc pentru raspunsuri.
Da, vreau ceva cu adevarat bun...este pentru o vizita la nasi.
Scuze am uitat sa precizez ca sunt din Bucuresti.
Uitsem de existenta cofetariei Ana
cineva mi-a mai sugerat si Capsa...ideea e ca nu vreau torturi din alea cu gust de E-uri frecate.
Azi ma hotarasc - imi trebuie pt duminica.
Multumesc fain ! -
Buna,
Nu ma asteptam sa primesc atatea ajutoare
multumesc frumos.
Nu-i problema de zona ca na...cu masina ajung eu oriunde.
Am primit acum vreun an un tort cu poza mea pe el - era de la Piticot (asa mi-au zis cei care mi l-au adus); insa la gust era nasol, f nasol, cu chimicale si ma rog, nu a mancat nimeni din el
(era amandina - ceva de genul asta) -
Seara Buna,
wow
cate raspunsuri...cate cofetarii
Multumesc tuturor. Imi fac un plan acum pentru maine ca am o groaza de drumuri si de cumparaturi.
Ellado...
chiar langa Chocolat locuiesc eu
dar jur ca nu m-a dus capul de tort ; am luat de acolo si eu si sotul ...praji, numai praji.Atat. Nu aveam habar ca exista si tort!! ce chestie!
Dintre atatea indei...sper sa fac o alegere foarte buna!