asistent social
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Feb 2009, 17:23Asistent social e una, asistent maternal e cu totul altceva. Daca ai pila si deschizi usa cu capul la Protectia copilului, nu ai nevoie de o camera pentru copil. Si ca sa devii asistent maternal iti trebuie pila puternica si costa mult. Cineva, pentru doin copii, a dat un porc si 50 de kile de vin. Asta e.
-
20 Feb 2009, 18:05Pitoaica, poti spune raza teritoriala unde s-a intamplat asta? Sectorul sau judetul?
-
24 Feb 2009, 13:46Sunt asistent social si lucrez la protectia Copilului. Ceea ce ai afirmat mi se pare jignitor la adresa asistentilor sociali. Nu este cazul sa deschida cineva usa cu capul pentru a deveni asistent maternal. Poate cineva sa nu aibe camera saparata pentru copil si sa devinna asistent maternal, adica sa poata oferi copilului primit in plasament spatiu personalizat (pat, dulap, masa de lucru, etc.) . Nu cred ca ai fost tu la protectia copilului si ti s-a cerut sau ti s-a sugerat ca ar fi cazul sa impingi ceva. Asa multi se trezesc comentand aiurea. Am atestat zeci de asistenti maternali si nu mi s-a oferit niciodata nimic pentru asta. Si cunosc multi alti asistenti sociali care lucreaza asa cum trebuie. E usor sa intri pe forumuri si sa arunci cu noroi. Si nu cred ca e cazul
-
2 Mar 2009, 13:22Toate aveti dreptate dar mai este o intrebare care multa lume si-o pune:
DE CE SE DAU COPII IN PLASAMENT UNOR PERSOANE CARE NU AU APTITUDINILE NECESARE(si in multe cazuri pentru banii primiti lunar) CU PUTINE ACTE SI FORMALITATI..??? SI UNOR PERSOANE CARE IUBESC COPILUL RESPECTIV,ISI PERMIT SI VOR SA IL INGRIJEASCA LI SE CER 1000000 DE ACTE SI DOVEZI.La fel si cu adoptia.
DE CE?
As vrea un raspuns.
Înapoi la: Forum » Gastronomie