Tortellini?????
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
5 Iun 2004, 13:130 0stie cumva una dintre voi o reteta de tortellini? e provocarea saptamanii pentru mine
-
7 Iun 2004, 14:55Tortellini ii cumperi, sunt 2 feluri uscati si cruzi, ia din cei cruzi, din lazi frigorifice. Ii fierbi 8-10 min, ii pui in apa fiarta deja si nu prea mesteci in ei pt. a nu se farama.
Faci sosul de rosii ( gasesti in comert cate feluri vrei) sau ti-l prepari in casa, pui ciuperci si putin usturoi. Il amesteci cu pastele, razi deasupra, mai multisor, parmezzan si bagi 5 min la cuptor. -
7 Iun 2004, 16:05Nu ca ma laud , dar eu chiar ma picep la tortellini.
Cei mai misto ies cei cu sos de smantana si cascaval.Sunt super simplu de pregatit.
Cumpara din cei inghetati - sunt mai buni - fiebei cum scrie pe punga si pune-i la scurs .In timpul asta , intr-o olita , pune pe foc 200gr smantana + 100-150gr cascaval ras- lasa-le foarte putin - cat sa se topeasca unpic cacavalul.Tortelini scursi rastoarna-i in sos.
Adauga porumb si ciupercute calite putin intr-o picatura de ulei .
Amesteca tot foarte bine si rastoarn pe un platou .
Gustul este senzational si sunt mult mai usoare decat cele in sos rosu .
Succes si sa-mi spui daca ti-au placut! -
7 Iun 2004, 19:24La sosul cu smantana mai poti adauga si 200 g sunca, taiata cubulete. Mie mi-a placut mai mult asa
-
7 Iun 2004, 20:19La tortellini eu adaug smantana, cascaval, sunca, un fir de ceapa verde(tocat marunt), putin oregano, busuioc si un strop de sos de soia.
-
7 Iun 2004, 21:11multumesc mult feteleor... acum trebuie sa ma hotarasc care reteta o incerc prima... toate suna yuummmmmmmiiiii!!!!!!!
Înapoi la: Forum » Gastronomie