Cocktail pentru Valentine's Day :P

•  
    • 25 mesaje
    4 Feb 2009, 13:08
    0 0
    Dragele mele, cum Valentine's Day se apropie, va propun un cocktail cu care l-am dat gata pe prietenul meu anul trecut. Sper sa va foloseasca si voua!

Cocktail-ul se numeste Clar de luna.

Ingrediente (pentru 2 persoane):
    3 cl suc de portocale
    1 cl Campari
    1 cl vodca
    1 cl aperitiv Angelli Fructe de Padure
    10 cl Angelli Blanc de Blancs

Mod de preparare:
    Toate ingredientele, mai putin vinul spumant, se amesteca intr-un shaker. Apoi se toarna intr-un pahar de sampanie si se completeaza cu un spumant Blanc de Blancs, eu am ales Angelli, are o aroma de fructe, care se potriveste foarte bine la cocktail. Acum, fiecare foloseste ce doreste.

Mod de servire:
    Cu o felie de portocala pe marginea paharului. Pentru profesionisti, puteti infasura de piciorul paharului o spirala din coaja de portocala - efect WOW.

Sper sa va placa... si voua, si lor.

Daca aveti voi idei de cocktail-uri pe care sa le pregatesc pentru prietenul meu anul asta, le astept cu cel mai mare drag!
  •  
    • 41 mesaje
    4 Feb 2009, 18:18
    0 0
    Draga mea, nu te mai chinuii cu retete pt Valentine's Day, fetele de pe acest forum (unele),o considera sarbatoare americana si comerciala, nu vad ca si tine un prilej bun de ai "spune "iubitului cit de mult il iubesti cu animalutele,inimioare colorate sau alte cadouri mici si rozulii.Citeste si tu la "dragoste"la topicul cu Valentine's Day .........nu mai stiu titlul.
  •  
    • 1995 mesaje
    11 Feb 2009, 12:20
    0 0
    postat de: doublepink la data: 2009-01-16 15:59

Da, sa ne traiasca micutza frantuzoaica aka englezoaica
    La multi ani!
    Apropo, azi e si ziua mea Si pentru ca anu' trecut facuram o paranghelie virtuala cu coktailuri, un "French smile" for everyone!

1/2 Calvados
    1/2 Dubonnet
    gheata maruntita/cuburi de gheata
    doua trei picaturi ulei volatil obtinut din stoarcerea unei coji de lamaie
    Decor: coaja de lamaie rasa
    Si pentru conservatori, un "Dublin vs. London"

3/10 irish/ scotch whiskey
    2/10 frisca
    5/10 cafea neagra fierbinte Segafredo
    o lingura zahar de trestie
    Decor: doua bomboane de la Leonidas
    Enjoy dears!

Si pentru toata lumea, ca nu prea ne-am auzit anu' asta, La multi ani, sa aveti un an minunat!

Astazi sunt in greva, si nu am inspiratie
  •  
    • 25 mesaje
    18 Feb 2009, 12:50
    0 0
    La multi ani! Sa ai un an fericit! '
    In ceea ce priveste Valentine's Day, nici eu nu ma omor dupa aceasta sarbatoare, nu fac cadou inimioare, animalute si floricele, pentru ca nu sunt siropoasa din fire. Dar in acelasi timp nu dau cu piciorul nici unei ocazii de a petrece "quality time" cu jumatatea mea mai buna. Iar o cina gustoasa si un cocktail bun nu se refuza niciodata...