platou cuptor microunde
-
0 1Apelez iarasi la ajutorul vostru, poate nu am plasat bine mesajul meu, dar pe moment cred ca e mai bine sa-l postez aici.
De unde as putea cumpara un platou pentru cuptorul cu microunde...zilele astea l-am spart pe cel care l-am avut si vreau neaparat altul, urgent.
Exista magazine, depozite in Bucuresti unde pot gasi asa ceva?Cuptorul meu cu microunde este marca LG.
Multumesc. -
Nu vreau sa te descurajez, dar ma tem ca nu vei gasi. Sa-ti spun de ce: cand am cumparat eu cuptorul, chiar am intrebat la "Garantie produse" unde pot gasi acel platou daca se intampla sa-l sparg, iar raspunsul a fost: "Procurarea lui, prin comanda, ar fi atat de costisitoare, ca veti prefera sa cumparati un cuptor nou." Sper sa nu am dreptate, insa... Oricum, daca gasesti, te rog sa ne spui si noua, in caz ca mai e cineva in situatia asta.
-
La moment am gasit pe net...cate ceva...si chiar si platouri pentru microunde si preturile sunt c-am intre 25-45 ron, am lasat si cateva mesaje la acele firme, acum astept raspunsul sa-mi vina...eu as fi in stare sa dau si 100 ron, sa stiu ca este platoul de care am eu nevoie.
Oricum va tin la curent cu informatiile care le voi primi. -
Buna fetelor! vin cu unele informatii...la cele care au nevoie de platouri pentru cuptoarele cu microunde...
Eu am gasit o firma care au in stoc si platouri pt microunde de vanzare si alte prostioare ca piese de schimb pentru diferite electrocasnice (frigidere, masini de spalat, etc.)...diferite modele, pentru diferite marci, si bineinteles diferite preturi...
Ieri cu disperarea mea, i-am facut capul calendar sotului meu ca sa ia legatura cu acea firma...le-am trimis si cateva poze din interiorul cuptorului, ca cei de la firma sa-si faca o idee de ce platou avem nevoie.
Ramane ca azi sa-mi soseasca comanda....prin curierat rapid.
Acesta firma este din Oradea, si adresa lor e...www. remoni.ro. -
Buna seara fetelor din nou! va anunt ca mi-a venit platoul....si sunt tare fericita, pentru ca este identic cu cel vechi, partea putin haioasa este ca ...platoul nou este cu o idee mai mic, ma refer ca diametru, decat cel care l-am avut....dar ma bucur ca il pot folosi in continuare cuptorul cu microunde, pana azi dimineata am stat cu o frica ca voi primi un platou cu totul diferit de ceea ce aveam eu nevoie.
p.s. platoul meu, l-am spart, pentru ca am incercat sa scot un vas cu mancare din cuptor, si platoul se lipise de acel vas, cand mi-am dat seama ca sunt lipite, era deja prea traziu, platoul era cioburi la picioarele mele.
De azi inainte voi fi si mai atenta cu platoul cum il folosesc.
O seara buna! -
Sincer si sigur, nu prea stiu cat ma costat platoul pentru ca sotul meu la comandat, el a vorbit cu cei de la firma, tot el la primit la poarta, mi-a venit prin curierat rapid ...oricum cu totul, cu o aproximatie, ma costat 70-80 ron, acum depinde de modelul platoului, eu am stat cu frica ca nu voi gasi modelul dorit, pentru ca noi cuptorul la primit cadou de la cineva din afara tarii...si aveam unele dubii ca pot gasi asa ceva in Romania.
Oricum, trebuie sa vorbesti si tu cu cei de la firma, si in dependenta de model iti fac ei pretul cu tot cu curierat rapid....asa ca pe mine poate ma costat mai mult, pe tine te--ar putea costa mai putin....pretul variaza.Noi le-am trimis si pozele alora de la firma, ca nu-si prea dadeau seama de ce anume avem nevoie.
Oricum succes. -
Eu ce gasisem pe site-ul respectiv, pretul la platouri incepeau de la 25 ron la 50 ron...ce am vrut eu, ma costa c-am 55-60 ron doar platoul...plus serviciile de curierat rapid ma adus la acest pret afisat de mine.
Oricum e bine de tinut minte si acest site pe viitor. Eu la acea perioada mi-as fi dorit sa gasesc pe cineva in Bucuresti, nu tocmai de la Oradea. -
Andra si stelyana, ms muuuult de tot.
Am luat legatura telefonic cu cei de la Oradea, dar ei abia joi 5 martie fac comanda de platouri tocmai la Budapesta.O sa intru in posesia lui in jur de 10 martie.N-ar fi asa o problema mare, numai sa se potriveasca.
Pe site-ul postat de andra am gasit platouri care in centru difera de cel care-mi trebuie mie. Al meu este rotund in centru... -
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor!