Cocktailuri cu vin spumante - miam!

•  
    • 25 mesaje
    27 Ian 2009, 11:56
    0 0
    Dragele mele, week-end-ul acesta am probat doua retete de cocktail-uri pe baza de vin spumant. Delicioase!!! Prietenii mei au plecat foarte fericiti de la mine de-acasa, if you know what I mean.
    Si cum au fost asa de pline de succes, vreau sa vi le trimit si voua, poate le probati si voi.

1. Mimosa
    Ingrediente: 1/3 suc de portocale, 2/3 Cuvee Nobiliar sec, felii de portocala
    Mod de preparare: Toarna sucul de portocale si vinul spumant intr-un pahar de sampanie. Amesteca usor. Decoreaza cu o felie de portocala.
    Eu una am pus potpourri rosu pe tava pe care am servit cocktail-ul - a fost de mare efect!

2. Italian Blossom
    Ingrediente: 50 ml Campari, 100 ml suc de portocale, Cuvee Nobiliar demisec pentru completare, cuburi de gheata, felii de portocale
    Mod de preparare: Toarna Campari si sucul de portocale intr-un pahar de sampanie, amesteca usor. Adauga cuburile de gheata si umple paharul cu vin spumant demisec (eu am folosit Cuvee Nobiliar, am auzit insa ca si Cuvee Imperial de la Angelli e f bun).
    Serveste cu felii de portocala rosie.
    Si daca vrei cu adevarat sa impresionezi, agata o spirala de coaja de portocala de piciorul paharului.

Sa-mi ziceti daca va place si voua!
    Enjoy
  •  
    • 1427 mesaje
    1 Feb 2009, 20:20
    0 0
    Mie imi place Bellini...vin spumant demisec sau sec si suc de piersici..e o bunatate
  •  
    • 25 mesaje
    4 Feb 2009, 12:48
    0 0
    E bun si Bellini... l-am incercat mai demult. Totusi, eu nu sunt superfan piersici, asa ca prefer sa raman la portocale.