Ati incercat...
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
24 Dec 2008, 12:340 0...medalion de rechin? Am facut azi pt prima data si mi s-a parut o delicatesa...clar renunt la macrou sau pastrav!!! E o carne absolut geniala!
Voi cum il faceti? Eu fiind la prima preparare l-am dat doar prin malai ,l-am prajit si l-am servit cu mujdei si cartofi natur... -
25 Dec 2008, 05:18ca sa ii simti cu adevarat gustul, data viitoare fa-l la gratar sau la cuptor, fara usturoi, doar presarat cu sare si piper.
merge foarte bine cu garnitura de fasole verde si ciuperci (le calesti impreuna, in putin ulei de masline).
servesti cu lamaie alaturi.
PS si eu am renuntat la macrou, are un miros si un gust mult prea puternice. insa pastravul este un peste nobil, slab, cu o savoare placuta, la care nu as renunta in favoarea rechinului.
-
25 Dec 2008, 13:45Donna, suna delicios! Mie nu imi place prea mult pestele...spre rusinea mea tre sa recunosc ca manac o data ..cam la...2-3 luni...de aceea m-am entuziasmat de carnea de rechin: se gateste usor si nu intampini problema oaselor...si pe deasupra mi s-a parut si foarte satios.
Nu prea mananc peste...carne de porc gust doar daca ii e pofta sotului meu.. de vita, miel, oaie, rata nici nu vreau sa aud..
Sunt adepta carnii de pui..daca aveti ceva retete deosebite va rog sa le impartasiti... -
4 Ian 2009, 06:22Rechinul este inca si mai bun daca este tinut cam 24 de ore in lapte inainte sa-l pui la gratar.
-
7 Ian 2009, 16:26La multi ani tuturor! Azi am gasit un cotlet de rechin?!?! Imi suna foarte dubios...vreau sa-l prepar dupa reteta donnei...anonimus, you're next! Un an uber, fetelor!
Înapoi la: Forum » Gastronomie