solutie pt curatat mobila

•  
    • 309 mesaje
    15 Dec 2008, 10:52
    6 2
    Bine v-am gasit,evelor!! Cum suntem in plina curatenie,m-ar interesa si pe mine o solutie de curatat mobila de bucatarie care nu necesita clatire...dor sters cu laveta si gata...aveti idee ce poate fi folosit??? Va multumesc si daca nu ne mai auzim...Sarbatori fericite !!!!
  •  
    • 7673 mesaje
    15 Dec 2008, 11:03
    2 0
    depinde si materialul din care e facuta mobila,eu de ex mobila din bucatarie o am italiana,din material din acela lucios ca lacul(nu pal) si o lustruiesc foarte frumos cu Pronto,acum depinde......
  •  
    • 13910 mesaje
    15 Dec 2008, 11:16
    2 1
    pronto, dar oare nu merge si sol. aia de geamuri?

ce bine ca am desfiintat mobila din bucatarie! (am scapat de o grija)
  •  
    • 309 mesaje
    15 Dec 2008, 11:28
    0 1
    Tot italiana e si a mea,dar oare e eficient numai pronto??? Poate dupa ce o curat sa o lustruiesc cu el...dar,pe mine m-ar interesa ceva de curatat ca,de,e bucatarie se mai pune una..alta...
  •  
    • 1555 mesaje
    15 Dec 2008, 12:58
    0 1
    ellado, cum te descurci fara mobila in bucatarie? sau in ce fel ai desfiintat-o?
    ..pentru mobila folosesc pronto insa curata numai la suprafata, altceva mai bun n-am gasit pana acum ..
  •  
    • 13910 mesaje
    15 Dec 2008, 13:39
    0 0
    lecsy, mereu m-a scos din sarite lipsa de spatiu, si am o bucatarie mare....
    am un perete intreg cu bare, intre chiuveta si aragaz am inchis spatiul, am facut un front de lucru, dedesubt sint 2 rafturi unde tin aparatura.
    in imensa camara tin strachinile, iar sub televizor, ca raminea spatiul gol, am pus (na, am unul) un micut bufetel, fix numai pt. serviciul de masa.

e tare bine!
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    15 Dec 2008, 14:13
    1 0
    eu am mobilă din pal şi se văd urmele pe ea groaznic. cu pronto nu merge. eu am încercat s-o curăţ doar cu buretele puţin umed cu cif sau detergent de vase şi apoi ştearsă cu cârpă umedă. cu pronto degeaba m-am chinuit. nu ştiu dacă cea lăcuită merge cu burete umed. cred că nu.
    oricum pt. pal merge, dar să nu curgă apa din burete, să fie ff bine stors.
  •  
    • 7673 mesaje
    16 Dec 2008, 11:09
    0 0
    pt murdarie incearca cu Ciff calben cu pulverizator,cu o laveta umeda nu uda tare ,la mine a dat rezultat cand mai erau stropi de mancare uscata..
  •  
    • 309 mesaje
    16 Dec 2008, 13:47
    1 0
    Va multumesc pt raspunsuri....problema e ca daca folosesc cif,trebuie sa clatesc de multe ori iar eu tocmai peste asta vroiam sa sar...
  •  
    • 1555 mesaje
    16 Dec 2008, 15:23
    0 1
    ellado, super misto! la naiba de cand visez la o casa fara prea multa mobila, gen ikea, bari, rafturi suspendate si multe cutii ... poate dupa criza toate cele bune
  •  
    • 1 mesaje
    18 Dec 2008, 12:46
    1 0
    buna ziua dragelor,eu folosesc de multa vreme'MR.MUSCLE' de bucatarie,e galben este si pentru baie alb.sunt foarte multumita de el