Restaurante!

•  
    • 432 mesaje
    10 Dec 2008, 15:34
    0 0
    Unde pot sa mananc si eu ceva bun in Bucuresti?Ce restaurante v-au placut?
  •  
    • 107 mesaje
    12 Dec 2008, 15:05
    0 0
    restaurant in tineretului :La misto", este restaurantul lui calinescu..au preturi chiar mici pot spune si papanasii sunt cei mai buni ( sa nu-ti iei doi ca nu poti sa-i mananci)..si mai este undeva pe la foisorul de foc ...foarte buna mancare...si portiile sunt mari..costa ceva mai mult, dar face toti banii
  •  
    • 13910 mesaje
    12 Dec 2008, 22:05
    0 0
    LeeAna, in functie de preferintele tale culinare iti putem recomanda cite ceva (ce ne-a placut noua, normal.....poate nu sint si pe gustul tau)

pt. chesti absolut deosebite, gustoase, atmosfera de nota 1000 --daca preferi stilul rock--, iti recomand "hard rock cafe", pt. niste scoici absolut delicioase, sau alte feluri, iti recomand "asia", pt. ceva traditional romanesc, "carul cu bere", "terasa doamnei"....

acum nu-mi mai vin altele in minte....

dar tu spui "ceva bun"...ce inseamna asta pt. tine?
  •  
    • 1924 mesaje
    14 Dec 2008, 09:44
    0 0
    mie mi-au placut :
    caru cu bere si potcoava (giulesti) pentru mancare romaneasca, barka soffron (domenii) - atmosfera si la taj - mancare indiana

interesant mi se pare si belle epoque, care chiar daca e in dorobanti are preturi rezonabile pentru zona aia
  •  
    • 1964 mesaje
    15 Dec 2008, 01:20
    0 0
    Praetoria - un restaurant cu mancare foarte buna si ieftina . Cel putin pizza este ... the best in town . Este "lipit" de magazinul Titan